Η Ρώπα ανοίγει πόλεμο με Λάλα!
Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος την Κυριακή 17/11. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της […]
Συντάκτης: Συντακτική ομάδα
23 Ιουνίου 2023 12:37
Υπήρξε εποχή που στο μαγαζί γινόταν τριπλό sitting, τα τραπέζια δηλαδή άλλαζαν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ!
Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν καθώς φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης Νουσρέτ Γκιοκτσέ εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος με την πτώση της κίνησης στο εστιατόριό του, η οποία αγγίζει το 70% αφού τα κουβέρ έχουν μειωθεί στο ένα τρίτο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Τούρκος σεφ ευελπιστεί ότι η «χασούρα» του εστιατορίου θα αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή του.
Πρόκειται για το concept με τίτλο «Eating, Dancing» που συνδυάζει την εστίαση με τη διασκέδαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα.
Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου όπου σερβίρεται το φαγητό όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, και στον επάνω όροφο, στην βεράντα, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους μετά το δείπνο θέλουν να χορέψουν.
Μένει να φανεί αν το φιλόδοξο εγχείρημα του Νουσρέτ θα βρει ανταπόκριση ή θα έχει την τύχη του εστιατορίου του στη Νέα Υόρκη που πρόσφατα έβαλε λουκέτο.
Πάντως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο χώρος του κλαμπ δίνει μια αίσθηση κιτς με τα γαλάζια φωτιστικά και τα φωτορρυθμικά…
Πηγή: Mykonos Live TV