Μία ιδιαίτερη βραδιά με υψηλή γαστρονομία και ανεπιτήδευτη προσιτή πολυτέλεια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πιο γνωστοί foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένοι από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και αγαπημένοι φίλοι του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του χώρου Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, δίνοντας το παρών στο στολίδι – όαση σύγχρονου lifestyle και all day προορισμού “Green Park Athens”, στο Πεδίον του Άρεως (Μαυρομματαίων 22).
Το “Green Park Αthens” είναι ένας all day προορισμός με μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του έμπειρου και καταξιωμένου chef Σπύρου Ασίμη, που υμνούν τη μεσογειακή κουζίνα με τον πιο fine dining τρόπο. Οι εξαιρετικής ποιότητας γεύσεις του carpaccio και της τάρτας μανιταριών προετοιμάζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο να υποδεχθεί την πιο fresh Caesar’s salad, ενώ τα main plates, όπως ο τρυφερός σολωμός και το ζουμερό φιλέτο μοσχαριού, συνοδεύονται από μία μεγάλη λίστα επιλεγμένων ετικετών κρασιών. Από το menu φυσικά δε λείπουν και τα επιδόρπια, με τη κρέμε espresso και τη μους καραμέλας να ξεχωρίζουν πάνω στην πιο τραγανή βάση espresso.