Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
15 Μαρτίου 2024 16:09
Για τους λάτρεις της ψαροφαγίας, ιδανική επιλογή είναι το “Ψαροκόκκαλο της Άννας” στο Κερατσίνι. Εδώ θα φάτε τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα από την Άννα Σπηλιώτη, με αγνές πρώτες ύλες, αγάπη, μεράκι και φυσικά ψάρι βγαλμένο κατευθείαν από τον αφρό της θάλασσας στο πιάτο σας.
Στον απλό και φιλόξενο χώρο του θα συναντήσεις ψαροφάγους από όλη την Αθήνα. Όταν ο καιρός είναι καλός η δράση μεταφέρεται έξω, στο πεζοδρόμιο. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του; Μα φυσικά το φαγητό. Η Άννα Σπηλιώτη, μαγείρισσα-ιδιοκτήτρια και ψυχή του Ψαροκόκαλου, φροντίζει ώστε να προσφέρει πάντα τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τους ψαράδες, μαγειρεμένα με μαεστρία. Απολαύστε καβούρι παϊδάκια στη σχάρα, θαλασσινές μακαρονάδες της Άννας, μπαρμπούνια, κουτσομούρες, σαρδέλα, γαυρο, χταπόδι, όστρακα, μύδια, καλαμάρι από τους ψαράδες και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας.
Εδώ το φρέσκο και νόστιμο ψάρι, είναι οικογενειακή υπόθεση! Η Άννα Σπηλιώτη, γνώριζε από παιδί τα των ψαριών. Ο πατέρας της προμήθευε με δίχτυα τα καΐκια και αυτό τη βοήθησε όχι μόνο να έχει πρώτη την καλύτερη πρώτη ύλη, αλλά και να μάθει τα τερτίπια των ψαριών και των οστράκων, τις εποχές τους και πώς να τα μαγειρέψει.
Το Ψαροκόκκαλο της Άννας βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους αγαπούν το καλό ψάρι. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι πιθανότητες, σε κάποιο από τα διπλανά τραπέζια να τρώει κάποιος διάσημος.