Η Κατερίνα Λάσπα έγινε 50 ετών κι έκανε πάρτι στο -μέχρι πέρυσι παράνομο- beach bar της στη Σέριφο

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2024 17:35

Μπορεί πέρυσι η Κατερίνα Λάσπα να είχε περιπέτειες με τον νόμο και το beach bar που διατηρεί στη Σέριφο, φέτος όμως η επιχείρηση -προς το παρόν, τουλάχιστον- λειτουργεί κανονικά.

Το Σάββατο μάλιστα, η Κατερίνα Λάσπα γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι που ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα με κεντρικό πρόσωπο τη Τζώρτζια των Μπλε και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η Κατερίνα Λάσπα έσβησε τα κεράκια με τους αγαπημένους της, χόρεψε και τραγούδησε με τη Τζώρτζια τόσο τις μεγάλες της επιτυχίες όσο και πολύ γνωστά τραγούδια άλλων δημιουργών. Όπως φαίνεται από τα stories της εορτάζουσας αλλά και των καλεσμένων της στο Instagram, η Κατερίνα Λάσπα και η Τζώρτζια τραγούδησαν μαζί το τραγούδι «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση – με έμφαση στους στίχους: «Είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου».

 

Το beach bar της Κατερίνας Λάσπα βρίσκεται στην παραλία Γάνεμα της Σερίφου και είχε σφραγιστεί πέρυσι το καλοκαίρι από τον δήμο του νησιού, καθώς λειτουργούσε παράνομα, με αυθαίρετα κτίσματα και χωρίς άδεια χρήσης της παραλίας. Ωστόσο, αν και ο δήμος Σερίφου το είχε σφραγίσει, λίγες ημέρες μετά αυτό επαναλειτουργούσε: «Επιχείρηση λειτουργεί παράνομα, με αυθαίρετα κτίσματα & χωρίς άδεια χρήσης παραλίας. Προχωράς ως Δήμος σε σφράγιση του καταστήματος και το βλέπεις ξανά ανοιχτό και κάποιες δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονται σε παρατεταμένες διακοπές», ανέφερε τότε σε ανάρτηση στο facebook ο δήμος.

Παράλληλα, για την ίδια επιχείρηση υπήρχαν καταγγελίες από τον σύλλογο «Εταιρεία Φίλων πολιτιστικής κληρονομιάς και περιβάλλοντος η Σέριφος», καθώς φαίνεται πως λειτουργεί εντός περιοχής Natura. Ο Σύλλογός προέβη σε μια σειρά διοικητικών και δικαστικών ενεργειών, που ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια, μεταξύ των οποίων είναι αναφορές 1. στην Πολεοδομία Μήλου- η οποία δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα στην καταγγελία με αυτοψία-, 2. στο Δήμο Σερίφου, 3. στο Συνήγορο του Πολίτη και 4. στο ΤΕΕ, προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές για να διαπιστώσουν ή να εμποδίσουν τις παρανομίες. Στο μεταξύ, το αυθαίρετο κτίσμα των 40 τ.μ. κατέληξε να αποκτήσει στέγη και να επεκταθεί σε πολύ μεγαλύτερη έκταση, για τους σκοπούς της επιχείρησης. Ακολούθησαν ομπρέλες, πουφ και ξαπλώστρες στην παραλία.