Beauty Touch

28 Ιουλίου 2024 11:50

Τo Beauty Touch είναι ένας πολυχώρος υγείας ευεξίας και ομορφιάς. Προσφέρει υπηρεσίες όλο τον χρόνο, τόσο στους μόνιμους κατοίκους του νησιού, όσο και στους επισκέπτες. Κύριες υπηρεσίες που επιλέγει ένας επισκέπτης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αρχικά θεραπείες μάλαξης και ευεξίας, εφόσον οι διακοπές είναι άμεσα συνδεδεμένες με την χαλάρωση!

Πολλοί από τους επισκέπτες δεν μπορούν να αφιερώνουν χρόνο για την περιποίηση του προσώπου στην καθημερινή τους ρουτίνα, οπότε οι διακοπές είναι μια ευκαιρία για να απολαύσουν θεραπείες προσώπου όπως είναι οι ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιγυραντικές. Οι έμπειροι αισθητικοί του χώροι είναι οι πλέον κατάλληλοι για να προσαρμόσουν ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με τις ανάγκες του δέρματος, αλλά και του διαθέσιμου χρόνου μέσα στις διακοπές.

Πολύ δημοφιλείς υπηρεσίες για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες είναι και οι εξπρές θεραπείες, τόσο προσώπου αλλά και σώματος. Στοχευμένες θεραπείες σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι διακοπές όμως πάντα συνδυάζονται με περιποιημένα άκρα, καθώς και με αποτριχωμένα σώματα.

Μανικιούρ πεντικιούρ και αποτρίχωση με laser τελευταίας γενιάς ή κερί είναι από τις top επιλογές.