Μαρίνα Σταυράκη: Καταγγέλλει δημόσια τον Γιώργο Πατούλη – «Εδώ και δύο χρόνια…»

Συντάκτης: Newsroom

18 Σεπτεμβρίου 2024 11:20

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Πατούλης είναι σε σχέση με μία 33χρονη καλλονή, η οποία περιμένει το παιδί του. Αυτές τις μέρες αποκαλύφθηκε, μάλιστα, πως ετοιμάζει τον θρησκευτικό του γάμο και έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο

Ο λόγος είναι το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του, Μαρίνας Σταυράκη, η οποία προσέλαβε τον Αλέξη Κούγια και κινείται νομικά εναντίον του. Πιο συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε και ο ποινικολόγος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα, Τετάρτη 18/9, τον καταγγέλλει καθώς αναφέρει πως δεν συνεισφέρει πια οικονομικά και αυτό αδικεί το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί.

«Το κάνει μόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές του ο γιος του. Η κυρία έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία, έχει εισοδήματα από ενοίκια, δεν έχει οικονομικά προβλήματα, απλώς θεωρεί άδικο να έχει ένα παιδί με κάποιον ο οποίος είναι άνετος οικονομικά και να μην βοηθάει. Εδώ και δύο χρόνια δεν παρέχει οικονομική στήριξη», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, λίγο αργότερα, αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη και συζήτησε μαζί του για πολλή ώρα και ενώ δεν θέλει να μιλήσει για όλα όσα είπαν, θέλησε απλώς να αναφέρει ότι του δήλωσε: «Ό,τι είναι να πληρώσω, τα πληρώνω κανονικά». Άλλα λέει ο ένας δηλαδή και άλλα ο άλλος…



 

Ο Αλέξανδρος Πατούλης, ο γιος του πρώην ζευγαριού, πάντως, μίλησε στην εκπομπή Buongiorno πριν από μερικά 24ωρα και απάντησε σχετικά με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας του. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν την Δευτέρα 16/9 στην πρεμιέρα συγκεκριμένα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το αδερφάκι μου, σε λίγο καιρό θα υποδεχτούμε το νέο μέλος στην οικογένειά μας. Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση στην τηλεόραση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι θέλω να απέχω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Το θέμα το έχουμε συζητήσει από πολύ νωρίς τόσο με τον πατέρα μου όσο και τη σύντροφό του», δήλωσε ο Αλέξανδρος.