Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ συναντήθηκαν για πρώτη φορά και μάλιστα, μαζί τους ήταν και τα παιδιά τους.

Το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, το πρώην ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στο ξενοδοχείο The Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ξαναβρέθηκαν δημόσια μαζί με τα παιδιά τους από τότε που η Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό στις 20 Αυγούστου.

Στις φωτογραφίες από την έξοδο που μοιράστηκε το DeuxMoi, ο 52χρονος Άφλεκ και η 55χρονη Λόπεζ, φαίνονται να στέκονται έξω από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια να περπατούν μέσα μαζί. Ο σταρ του Χόλιγουντ φορούσε μπλε τζιν, μπλε πουκάμισο και σκούρα γυαλιά ηλίου, ενώ η εκρηκτική τραγουδίστρια φορούσε μαύρο μακρυμάνικο crop top, ασορτί μαύρο τζιν και γυαλιά ηλίου.

View this post on Instagram

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης μαζί μέσα σε ένα μαύρο SUV, με τον Μπεν Άφλεκ πίσω από το τιμόνι και την ηθοποιό-τραγουδίστρια στη θέση του συνοδηγού.

View this post on Instagram

Η πολυτελής βίλα που έχει «βάλει στο μάτι» η Τζένιφερ Λόπεζ -Σε ποιον διάσημο ανήκε, τιμή που «ζαλίζει»

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξαφάνισε το τατουάζ-αφιέρωση στον Μπεν Άφλεκ -Τι συνέβη με το «φόρεμα της εκδίκησης»
Η κοινή έξοδος του πρώην ζευγαριού, έρχεται σχεδόν ένα μήνα αφότου η τραγουδίστρια του «Can’t Get Enough» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ μετά από περισσότερα από δύο χρόνια γάμου. Στην αίτησή της, ανέφερε την 26η Απριλίου 2024 ως ημερομηνία του χωρισμού τους.

«Προσπάθησε πολύ σκληρά να κάνει τα πράγματα να δουλέψουν και είναι συντετριμμένη», δήλωσε μια πηγή στο PEOPLE για τη Λόπεζ την εποχή της κατάθεσης της αίτησης. «Τα παιδιά αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα, όπως ήταν πάντα».

Την περασμένη εβδομάδα, η Τζένιφερ Λόπεζ παρακολούθησε την πρεμιέρα της νέας ταινίας της και του Μπεν Άφλεκ, Unstoppable, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Φόρεσε ένα εκθαμβωτικό ασημένιο φόρεμα Tamara Ralph για την εκδήλωση και εθεάθη να συνομιλεί με τον παλιό φίλο του Μπεν Άφλεκ και συνεργάτη της παραγωγής, Ματ Ντέιμον για περισσότερα από 20 λεπτά στο afterparty της πρεμιέρας.

«Η Τζεν και ο Ματ άρχισαν να μιλούν και είχαν μια μεγάλη, βαθιά συζήτηση», δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης στο PEOPLE, προσθέτοντας ότι οι δυο τους γέλασαν και μίλησαν πιο σοβαρά. Επίσης, κρατούσαν τα χέρια τους καθώς κουβέντιαζαν για αρκετά λεπτά.

Η Λόπεζ πρωταγωνιστεί στην αθλητική βιογραφία για τον παλαιστή Άντονι Ρόμπλες και οι Άφλεκ και Ντέιμον είναι παραγωγοί της ταινίας υπό την εταιρεία παραγωγής τους Artists Equity.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και αντ’ αυτού φωτογραφήθηκε να βγαίνει με δύο από τα παιδιά του -τον Samuel, 12 ετών, και τη Seraphina, 15 ετών- στο Λος Άντζελες την ίδια ημέρα. Έχει αποκτήσει τα παιδιά, μαζί με την 18χρονη κόρη του Violet, με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Μετά το ταξίδι της Τζένιφερ Λόπεζ στο Τορόντο, μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η σταρ του «Marry Me» είχε «ξεπεράσει όλη την προσοχή στην προσωπική της ζωή» και ότι ένιωθε πιο θετικά μετά τη δημοσιοποίηση του «Unstoppable».

Μια άλλη πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι η Λατίνα σταρ «φαίνεται πολύ πιο ευτυχισμένη από ό,τι πριν από λίγες εβδομάδες», προσθέτοντας ότι «συνεχίζει να ψάχνει για ένα νέο σπίτι για εκείνη και τα παιδιά» και «παίρνει το χρόνο της».

Ακολουθήστε μας στο Google News