Συνεχίζει τη μάχη η Μαρινέλλα

Συντάκτης: Newsroom

Πριν 5 ώρες

«Δεν επεδίωξα ποτέ να χτίσω γύρω μου ένα μύθο, ούτε είχα την φιλοδοξία να γίνω κάτι το άπιαστο» έχει πει η Μαρινέλλα, όμως έτσι χτίζονται τελικά οι μύθοι.
Δημιουργούνται από μεγάλες κυρίες όπως η ίδια, που κουβαλούν μέσα τους αποστάγματα σοφίας και ρουφάνε την ζωή λίγο πριν αγγίξουν τα ογδόντα επτά τους χρόνια, χωρίς να το κρύβουν και χωρίς να φοβούνται τον χρόνο.

Σε μια ηλικία που άλλες συνάδελφοί της θα είχαν αποχωρήσει προ πολλού, η Μαρινέλλα αποδείκνυε μέχρι την Τετάρτη το βράδυ με τον καλύτερο τρόπο ότι διαθέτει ακόμα αυτή την εκπληκτική φωνή, που σε κάνει να ανατριχιάζεις όταν την ακούς.

Η πτώση της στη σκηνή του Ηρωδείου συγκίνησε το πανελλήνιο που πλημμύρισε τα social media με ευχές για ταχεία ανάρρωση σε μια γυναίκα-θρύλο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία», όπου και μεταφέρθηκε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Έχει πλέον συμπληρώσει το πρώτο 24ωρο της νοσηλείας της και οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη. Αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ποιοτική βελτίωση στους δείκτες της, οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι κρίσιμες.