Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος για την Μαρινέλλα: «Έκανε υπερπροσπάθεια αλλά δεν έφυγε – Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Συντάκτης: Newsroom

27 Σεπτεμβρίου 2024 19:22

Μαρινέλλα: «Άφωνες κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (27/9) ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την Μαρινέλλα και τα όσα έγιναν στη συναυλία της στο Ηρώδειο.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως: «Ήταν σοκαριστικό γεγονός. Είναι μία λέξη που την έχουν πει όλοι, όμως ήταν σοκαριστικό για το παιδί της και την εγγονή της…

Σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στην σκηνή και ειδικά για έναν άνθρωπο που το έχει ορίσει, το έχει προσδιορίσει ότι θα φύγει ξαφνικά… Αυτό που είδαμε ήταν μία συμπαραγωγή του Θεού και της Μαρινέλλας!».

«Το κοινό την αποθέωσε σαν να έκανε φινάλε»

Ακόμα, ο καλλιτέχνης περιέγραψε: «Ήταν πολύ περίεργο, μπήκε μέσα στη σκηνή από κάτω από τον κόσμο με ένα πολύ όμορφο λευκό φουστάνι. Τραγούδησε α καπέλα όπως το συνηθίζει προς το τέλος των παραστάσεων της. Πραγματικά το κοινό την αποθέωσε και την αποθέωσε σαν να έκανε φινάλε!

Θέλαμε όλοι να σηκωθούμε όρθιοι και ξέρω ότι όλοι κρατηθήκαμε επειδή ήταν αρχή της συναυλίας. Άναψε μία σκάλα, είπε το «Καμιά φορά θέλω να αλλάξω ουρανό», ανέβηκε επάνω, άλλαξε φουστάνι, μπήκε πολύ δυναμικά, πάρα πολύ χαρούμενη και κάποια στιγμή καταλάβαμε, νομίζω οι περισσότεροι, ότι κάτι συνέβαινε».

«Πήγε πραγματικά το πόδι μου να τρέξει απάνω, αλλά ξέρω ότι η γυναίκα αυτή ό,τι ζει, το ζει μόνη της με τις δυνάμεις της, με τη φωνή της τη μοναδική και το ταλέντο της, το μοναδικό, αυτό που υπερβαίνει τον χρόνο», πρόσθεσε.

«Είναι σαν να έπεσε το ρούχο και ακολούθησε»

Στη συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος εξήγησε ότι: «Πάντα η Μαρινέλλα στον παρόντα χρόνο, υπερβαίνει τον χρόνο! Αυτό, μόνο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν. Πραγματικά σας το λέω, ενώ ήταν σοκαριστικό, έπεσε τόσο μαλακά, σαν θεατρικά, ήρεμα. Είναι σαν να έπεσε το ρούχο και ακολούθησε!».

«Ήμασταν μέσα, δίπλα ήταν η κόρη της από το πρώτο δευτερόλεπτο, η κουμπάρα της, η Ιζαμπέλα, και ο γιατρός της, ο Ηλίας. Η Μαρινέλλα ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν έχει ημερομηνία για την άλλη εβδομάδα να το κάνουμε», σημείωσε.

«Έπλασε έναν κόσμο με τα χέρια της»

Επίσης, ο ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε: «Τραγούδησε όλες τις νότες όλου του τραγουδιού, κοιτώντας μέσα στο μόνιτορ. Φαντάζομαι ότι είχε μεγάλη δυσκολία να διακρίνει τα γράμματα. Όλοι το νιώσαμε ότι το τελευταίο 1,5 λεπτό έκανε υπερπροσπάθεια αλλά δεν έφυγε.

Έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Είναι μία γυναίκα η οποία ξεκίνησε από μία καρέκλα και έπλασε έναν κόσμο με τα χέρια της! Η ενέργειά της ήταν μοναδική μέχρι το τελευταίο λεπτό».