Το Ψαροκόκκαλο της Άννας | Ψαροταβέρνα

2 Οκτωβρίου 2024 14:48

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας που έκανε την ψαροταβέρνα γνωστή, όχι μόνο στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιοχή, αλλά σε όλη την Αττική; Φυσικά η πρώτη ύλη και οι εξαιρετικά καλές τιμές. Η Άννα Σπηλιώτη, ιδιοκτήτρια και μαγείρισσα δεν έχει καταδεχτεί “να βάλει σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά” κατάψυξη. Έτσι, η γνώση της στα ψάρια και γενικότερα στα θαλασσινά, όπως και η επί ετών γνωριμία της με τους καϊκάδες της περιοχής, καθώς και οι υπόλοιπες νοστιμιές δίνουν ένα γευστικό και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Πρέπει  να πούμε ότι και έναν αέρα ανανέωσης στις γευστικές μας απολαύσεις έδωσε και η κόρη της Σύλια, διπλωματούχος σχολής μαγειρικής.

Όλα αυτά τα απολαμβάνουμε σε έναν υπέροχο ανανεωμένο χώρο, χωρίς διακοσμητικές φαμφάρες, με απλότητα, στιλ και άποψη στο λιτό και απέριττο.

Σας προτείνουμε μπαρμπούνια τηγανητά με τραγανή κρούστα, σκορπίνα στα κάρβουνα και γιατί να μακρηγορούμε; Ό,τι και να πάρετε μυρίζει “θάλασσα” και όπως λέει και ο λαός τα ψάρια μιλάνε…

Προτείνουμε να συνοδεύσετε τους ψαρομεζέδες σας με παλαιωμένο τσίπουρο ή ούζο από την πλούσια σε ετικέτες συλλογή που διαθέτει η ψαροταβέρνα.