Ortansia’s Coffee & Breakfast 

16 Οκτωβρίου 2024 13:47

Αγαπημένη στάση στην Αθήνα για take away αποτελεί το Ortansia’s Coffee & Breakfast και οι λόγοι είναι πολλοί. Το όμορφο και φιλικό περιβάλλον του, το εξειδικευμένο και ευγενέστατο προσωπικό του, που είναι πάντα δίπλα σε κάθε σας ανάγκη, οι εκλεκτές γεύσεις που προσφέρουν και ο καλύτερος καφές στο χέρι στην περιοχή.

Πριν τη δουλειά ή σε κάποιο διάλειμμα είναι ιδανικό στέκι για να απολαύσετε καθημερινά φρέσκο καφέ και ροφήματα, καθώς και μια ευρεία ποικιλία από γευστικές επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας. Το μενού καλύπτει όλες τις ανάγκες, από πρωινά γεύματα, όπως πανκέικς, γιαούρτι με μέλι και φρούτα, μέχρι σφολιάτες, σάντουιτς και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για το μεσημέρι, όπως μακαρονάδες και σαλάτες. Είτε αναζητάτε ένα γρήγορο σνακ είτε ένα πλήρες γεύμα, οι επιλογές είναι σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και να προσφέρουν λύσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Εκτός από την άμεση εξυπηρέτηση στον χώρο του, μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσω των κορυφαίων πλατφορμών Wolt, efood και box, διευκολύνοντας έτσι την απόλαυση των υπηρεσιών του είτε στο σπίτι είτε στον χώρο εργασίας σας.

Επιπλέον, στο φυλλάδιό του θα βρείτε έναν κωδικό QR που, με μια απλή σάρωση, σας μεταφέρει στη σελίδα του για να εξερευνήσετε το μενού και τις προσφορές.

Ανοιχτά: Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο, εκτός Κυριακής.

Οι ώρες εξυπηρέτησης είναι: Δευτέρα – Παρασκευή: 05:00 – 17:00

Σάββατο: 06:30 – 15:00