Μούσα του Γκοτιέ η Φουρέιρα: Από το πάρτι του Γάλλου σχεδιαστή στο Παρίσι, σε γκαλά στο Λονδίνο – 1.300.000 οι followers στο Instagram

Συντάκτης: Newsroom

17 Οκτωβρίου 2024 19:30

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ την «προάγει» σε «μούσα» του, εστιάζοντας στη συνάντηση όσων γυναικών τον εμπνέουν, όπως γράφει το ίδιο το «κακό παιδί» της μόδας, στο Παρίσι. Πλέον μιλάμε για την εγχώρια celebrity με τους περισσότερους followers (1.300.000). Ενώ έκανε και γκεστ στην εκδήλωση του φιλανθρωπικού σωματείου Hellenic Initiative στο Λονδίνο, στις 3 Οκτωβρίου, με την πρέσβειρά του Τατιάνα Μπλάτνικ να την ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Η μητρότητα πάει πολύ στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία βλέπει τις μετοχές της μετά τη γέννα να έχουν εκτοξευθεί στην κορυφή. Αφότου παραδέχθηκε δημοσίως την αλβανική καταγωγή της, αλλά κυρίως αφότου απέκτησε τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, το αγοράκι τους, όλα τής πάνε θεϊκά.

Στο πέρασμά της, όμως, κατ’ αρχάς από την «πόλη του φωτός», «οι μούσες μας γιόρτασαν την τολμηρή θηλυκότητα» έγραψε ο διεθνούς φήμης Γάλλος σχεδιαστής.

Η Ελένη πόζαρε με ένα δωρικό μπουστιέ, αρετουσάριστη, σχεδόν «τσαλακωμένη». Ο λόγος; Να εξωραΐζεις τα πάντα όλα (σου) πλέον είναι ντεμοντέ. Όσες το πράττουν υιοθετούν κατάλοιπα της εικοσαετίας 1990-2010 – τότε όλες οι celebrities έπρεπε να μοιάζουν με top models. Για την Ελένη δεν ισχύει το παρωχημένο trend-κλισέ: δείχνει και στον φακό την «αλήθεια» της.

https://www.instagram.com/reel/DATEIQjA3ix/

Νο2: Η «Τάτι», πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου, προανήγγειλε την παρουσία της στο γκαλά του σωματείου στο Ντόρτσεστερ, αφήνοντας πολλούς στήλη άλατος. Και μετά έγραψε: «Με τη μία και μοναδική Ελένη Φουρέιρα. Ήσουν απίστευτη! Σε ευχαριστούμε που ήσουν μαζί μας, μας υποστήριξες και έκανες καλύτερη αυτή τη νύχτα».

Και το «κερασάκι στην τούρτα»; Το επισφράγισμα της κυριαρχίας της ανάμεσα στους celebrities του εγχώριου star system στο Instagram. Κάποτε υπερείχαν η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Μενεγάκη… Τώρα o «θρόνος» ανήκει στην Ελένη, που έχει ξεπεράσει το 1.300.000 followers. Τι μένει; Μια διεθνής συνεργασία (ίσως);