Κατερίνα Δαλάκα: Στην Ισπανία για έκπληξη στην Όλγα Πηλιάκη, με «συνεργό» τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Συντάκτης: Newsroom

24 Οκτωβρίου 2024 16:05

Μια όμορφη έκπληξη ετοίμασε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, κανονίζοντας με την Κατερίνα Δαλάκα να τους επισκεφθεί στο σπίτι τους στην Ισπανία.

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό οικογενειακώς μια νέα ζωή στη Μαδρίτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η μεταγραφή του 11χρονου γιου τους σε ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου.

Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά τους, που αποτελεί μια νέα αρχή για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.

Στέλιος Χανταμπάκης: Η έκπληξη που ετοίμασε στη σύζυγό του μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης «ανέβασε» σειρά από videos από την έκπληξη που ετοίμασε για τη σύζυγό του μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

Στα σχετικά clips, η Όλγα Πηλιάκη καταγράφεται αρχικά να μαγειρεύει, προκειμένου να υποδεχτεί για φαγητό ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ωστόσο, όταν χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού, η Όλγα Πηλιάκη έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού αντίκρισε απέναντί της τη φίλη της, Κατερίνα Δαλάκα.

Η έκπληξη της Όλγας Πηλιάκη ήταν μεγάλη, με τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται, χαρούμενες που βλέπουν από κοντά η μία την άλλη.

Του φαγητού, ακολούθησε «σιέστα», με τον Στέλιο Χανταμπάκη να καταγράφει τη σύζυγό του και την Κατερίνα Δαλάκα σε στιγμές χαλάρωσης.