Από το 1954, στο εργαστήριο παρασκευάζεται καθημερινά το καλύτερο πρόβειο γιαούρτι, παγωτό καϊμάκι με φυσική μαστίχα Χίου, ρυζόγαλο, κρέμες και άλλες λιχουδιές, φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό προς τη φύση. Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με πρόβειο γάλα και με φυσικά υλικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, διατηρώντας τη γνήσια γεύση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Η αγάπη για τη φύση και η ποιότητα είναι η βασική τους προτεραιότητα! Το καλοκαίρι, από Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο, το κατάστημα παραμένει κλειστό, καθώς σέβονται τον κύκλο της φύσης και τη γαλακτοφορία των προβάτων.
Επισκεφτείτε και γευτείτε την παράδοση σε κάθε μπουκιά! Με σεβασμό στη φύση και την ποιότητα.