Το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο αυξάνει τα νεύρα και τις εντάσεις

1 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Η ανάγκη να επικεντρωθούμε στις φιλικές μας σχέσεις κυριαρχεί. Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις αντιλήψεις μας. Είναι απαραίτητο για εμάς να έχουμε τον προσωπικό μας χώρο σε ότι αφορά την αισθηματική μας ζωή. Παράλληλα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες. Προσοχή στην εκλογίκευση των συναισθημάτων που δεν μας επιτρέπει να συνδεθούμε συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο.

Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Άρη στον Ταύρο αυξάνει σημαντικά την υπερένταση και τη νευρικότητα. Αυτό σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που θέλουμε να πετύχουμε.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες επηρεάζοντας σημαντικά τον τρόπο που κινούμαστε.

Είναι επιβεβλημένο να αφήσουμε τον εκνευρισμό στο περιθώριο, καθώς μπορεί να μας οδηγήσει σε προστριβές και κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στους σχεδιασμούς μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τη διάθεση και τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι μετά το μεσημέρι και μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τον δυναμισμό και την διαίσθηση, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά υποχρεώσεις και ευθύνες. Η άμεση αντίληψη και το ψυχικό σθένος θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε λύσεις που μπορεί να είναι αναγεννησιακές για την καριέρα μας.

Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει την γοητεία και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανώτεροι και σημαντικά πρόσωπα στον εργασιακό χώρο που θα αναδείξουν τις ικανότητές μας. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και εντείνει την ανάγκη να ασχοληθούμε με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Επαγγελματική και προσωπική ζωή έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα. Επιδιώκουμε να θεμελιώσουμε την σχέση μας όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να πετύχουμε από κοινού με το ταίρι μας στόχους και φιλοδοξίες.

πηγή: myastro