Ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη: ερχόμαστε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν

13 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοώντας την επικοινωνία των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς. Πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εμάς να έρθουμε σε επαφή με αυτούς που θεωρούμε ότι έχουμε ακόμα ανοιχτά κεφάλαια στη ζωή μας.

Γεγονός είναι ότι έχουμε την δυνατότητα με αμεσότητα να εκφράσουμε τις ανάγκες μας και να λύσουμε πιθανές εκκρεμότητες.

Παράλληλα, επικεντρωνόμαστε σε πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν τις φιλικές μας σχέσεις. Καθώς σήμερα είναι η ευκαιρία ώστε να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να συζητήσουμε με το ταίρι μας πάνω σε θέματα που μπορεί να μας απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας ανοιχτή προσέγγιση και θεώρηση στα πράγματα. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, καθώς δείχνουμε ευθύς εξαρχής ότι δεν θέλουμε να περιορίσουμε ή να καταπιέζουμε τον σύντροφό μας. Αντίθετα, η ανάγκη για ανεξαρτησία διέπει και την δική μας σκέψη, κάτι που μας βοηθά να αντιληφθούμε και να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του προσώπου που θέλουμε να πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τις ευαισθησίες, την διάθεση για ονειροπόληση και ρομαντισμό στην καθημερινότητα. Πνευματικά ταξίδια μας ικανοποιούν μέσα στην ημέρα, καθώς το μυαλό ξεφεύγει και πηγαίνει σε κόσμους μαγικούς. Όμως υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα σε πρακτικά ζητήματα. Γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον εργασιακό χώρο ώστε να αποφύγουμε λάθη και παραλείψεις. Η ανάγκη για εσωτερική διεργασία μπορεί να οδηγήσει σε πνευματικά αντικείμενα και στην δημιουργία. Η μουσική και η τέχνη θα είναι μέσα έκφρασης που μπορούν να ανακουφίσουν την ψυχολογία μας και να δώσουν σημαντικές διεξόδους σε ζητήματα που μας βαραίνουν.

Αργά το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Ταύρο και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη για δραστηριότητα και πρωτοβουλίες στην προσωπική μας ζωή. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και παραμυθένιο σκηνικό για δύο που θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

πηγή: myastro