– Η εκπομπή συνεχίζει την έρευνα στο σκοτεινό «Τούνελ» του bullying, που η ίδια ανέδειξε, και φέρνει αποκαλύψεις.
Τώρα ο Θύμιος, πριν ο Βαγγέλης και ο Άλεξ. Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει στη Βέροια και ανακαλύπτει, 16 χρόνια μετά το παιχνίδι θανάτου εις βάρος του 11χρονου μαθητή, νέα στοιχεία που θα
συζητηθούν.
Τι λέει η μάνα του Άλεξ, που έγινε σύμβολο κατά του εκφοβισμού. Πώς αντέδρασαν στην κάμερα της εκπομπής αυτοί που εξαφάνισαν το άτυχο παιδί.
– Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο, που χάθηκε μετά το άγριο bullying που δέχτηκε. Τι αποκαλύπτει η αδελφή του.
Έρευνες σε Αθήνα, Πύργο και σε ένα νησί.
H Αγγελική Νικολούλη ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στην τεράστια επιτυχία των εκπομπών της αλλά και για τις υψηλής αισθητικής τηλεοπτικές εμφανίσεις της.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη έχει γράψει ιστορία με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», η οποία πλέον προβάλλεται από το MEGA. Με τη συνδρομή των συνεργατών της εξιχνίασε αμέτρητες υποθέσεις, πολλές εκ των οποίων απασχόλησαν το πανελλήνιο.
Παράλληλα, η Νικολούλη καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και με τις σικ ενδυματολογικές επιλογές της. Είναι πάντα κομψή, πολύ προσεγμένη και φοράει κουστούμια που αναδεικνύουν το κορμί της. Προτιμά το λευκό και το μαύρο χρώμα και γενικά την αυστηρή γραμμή που προσδίδει κύρος.
Επιπλέον, προσέχει πάρα πολύ το σώμα της χωρίς ωστόσο να στερείται τίποτα. Αντίθετα, απολαμβάνει το καλό φαγητό και δεν καταφεύγει σε αυστηρές δίαιτες. Βέβαια, προσέχει κάποια πράγματα που θεωρούνται βασικά. Οι υδατάνθρακες είναι μετρημένοι, ενώ δεν τρώει μετά τις 8 το βράδυ. Ακόμη και στις εξόδους της είναι προσεκτική και σπάνια θα «ξεφύγει».
«Σε καμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου», έχει πει παλαιότερα.
Η 58χρονη δημοσιογράφος δίνει βάρος στη διατροφή της. Αρχίζει την ημέρα της με «δυνατό» πρωινό, που της προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια. Αυτό περιλαμβάνει γιαούρτι, δημητριακά, φρούτα, μέλι, ξηρούς καρπούς και άπαχο τυρί.
Της αρέσει το μαγείρεμα και επικεντρώνεται σε ελληνικές γεύσεις. Αγαπά τα λαδερά, τα όσπρια και τις σαλάτες με λαχανικά εποχής. Τα προτιμά από τα φρούτα, λόγω της ζάχαρης που περιέχουν.
Τρέφει αδυναμία στα ψητά ψάρια όπως και στο λευκό κρέας.
Έχει βρει, πάντως, και κάποια «κόλπα» που τη βοηθούν. Για παράδειγμα, πριν αρχίσει το γεύμα της, πίνει δύο ποτήρια νερό. Με τον τρόπο αυτό περιορίζει την πείνα της.
Το ίδιο συμβαίνει και με το τσάι με βότανα που καταναλώνει. Δημιουργεί το τέλειο αποτοξινωτικό ρόφημα με κύμινο και σπόρους μάραθου.
Χάρη στις προσεκτικές επιλογές της καταφέρνει να διατηρεί τη γραμμή της. Έχει αποσπάσει πολλά κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.
Το καλοκαίρι, που είναι η αγαπημένη της εποχή, χαλαρώνει κάνοντας διακοπές στην Πάρο. Επιλέγει παραλίες, οι οποίες δεν έχουν πολύ κόσμο για να κολυμπήσει.