Άγγλος πυγμάχος “κλαίει” τα λεφτά του στη Μύκονο… Το φιλέτο που του έκατσε στο λαιμό!

28 Αυγούστου 2019 10:05

Ρίκι Χάντον

Όλοι θυμόμαστε τα περίφημα «χρυσά» καλαμαράκια της Μυκόνου που κόστισαν 591 ευρώ, τώρα μαθαίνουμε και τα «χρυσά» φιλέτα μιας και ο Άγγλος πυγμάχος Ρίκι Χάντον πλήρωσε 920 ευρώ για την μπριζόλα του και 2.000 ευρώ, περίπου, συνολικά, για το δείπνο του σε εστιατόριο της Μυκόνου. Βέβαια εδώ πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.

«Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@@@μενα δάκρυα» σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτησή του για τον λογαριασμό. «Απλώς την παρήγγειλα. Δεν κοίταξα. Χα χα. Ο λογαριασμός ήρθε και το γέλιο άρχισε. Ουάου», φέρεται να είπε ακόμη, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ρίκι συχνά ποστάρει στο instagram του φωτό άλλων παρουσιάζοντάς τες ως δικές του, ωστόσο αυτή τη φορά σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, πρόκειται για δική του φωτογραφία. «Η απόδειξη είναι γνήσια. Έκανε ένα παιδιάστικο λάθος. Διάβασε λάθος την τιμή στο μενού. Συνεπώς υπερπαρήγγειλε και στο τέλος κατέληξε με έναν τόσο μεγάλο λογαριασμό. Δεν το κάνει για επίδειξη αλλά το κάνει για να δείξει το λάθος του».

 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοι του δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση. «Ρίκι θα φας πάλι σήμερα rib eye ή θα την βγάλεις με κανένα πιτόγυρο;» αναφέρει ένας ακόλουθος με αρκετά σαρκαστική διάθεση.
Ο Χάτον ο οποίος κάνει διακοπές στην Μύκονο με την σύντροφό του Τσάρλι, είχε νωρίτερα ποστάρει στο Instagram μια φωτό με τα γυμνά οπίσθιά του.

 

Τι είναι το κρέας kobe

Το κρέας Kobe το ανακάλυψαν οι Ιάπωνες και έχει κατακτήσει τον πλανήτη. Το μοσχαρίσιο αυτό κρέας θα το βρείτε με ονοματεπώνυμο, ανάλογα με την περιοχή που εκτρέφεται, με πιο δημοφιλές αυτό της περιοχής Kobe, που μεγαλώνει αποκλειστικά στον νομό Hyogo και θεωρείται ο «βασιλιάς του κρέατος»! Το μυστικό της επιτυχίας του είναι οι συνθήκες ανατροφής των ζώων και τα γονίδιά τους…
Πιο συγκεκριμένα, τα βοοειδή αυτά μεγαλώνουν καλύτερα από πολλούς ανθρώπους στην υφήλιο, αφού τρώνε υψηλής ποιότητας γρασίδι, πίνουν μπίρα ή σάκε ανάλογα με την περιοχή για να τους ανοίγει η όρεξη και οι κτηνοτρόφοι τους κάνουν μασάζ για να αποφύγουν τις μυϊκές κράμπες και να κρατήσουν το κρέας τους μαλακό.