Το Αλλαντοποιείο Στρεµµένος άρχισε να λειτουργεί το 1992, στις όχθες του ποταµού Προυσιώτη, µέσα στο δάσος στις πλαγιές του Παναιτωλικού όρους. Σε ένα πραγµατικά µαγευτικό περιβάλλον λειτουργεί αυτή η µικρή µονάδα παραγωγής που “παντρεύει” την εξαιρετική πρώτη ύλη (φρέσκο χοιρινό κρέας) µε την τέχνη του χειροποίητου αλλαντικού και µε την φυσική ωρίµανση, τηρώντας εµµονικά την δέσµευσή της στην εξαιρετική ποιότητα.
Εκεί, στην ορεινή και δύσβατη δυτική Ευρυτανία, η ίδια η φύση ωριµάζει τα χειροποίητα προϊόντα σε ιδανικές συνθήκες. Έτσι, τα αλλαντικά Στρεµµένος εµπλουτίζονται µε τα φυσικά αρώµατα του ελατοδάσους, που τα κάνουν περιζήτητα. Το προσούτο, το σαλάµι, η λόντζα, το λουκάνικο, δικαιωµατικά “κέρδισαν” την φήµη τους και την προτίµηση των απαιτητικών καταναλωτών τους.
Παρά το µικρό της µέγεθος, η Αλλαντοποιία Στρεµµένος διαθέτει την υψηλότερη ποιότητα σε χειροποίητα αλλαντικά φυσικής ωρίµανσης.