Θέλοντας να παραμείνουμε πιστοί στην παράδοση της Νότιας Ιταλίας, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα αγνά υλικά, κάνοντας τέχνη την εξέλιξη της ζύμης. Αφήνοντας την να ωριμάσει 4 ημέρες για την pizza, προσθέτουμε το μυστικό των Ιταλών, το προζύμι biga, ωριμάζοντας 6 ημέρες για το αφράτο μας pizzeti & θωρακίζοντας όλες τις γεύσεις των υλικών μέσα στο…ROTOLO! Αυτό είναι το AMANO… με το χέρι! Για τους λάτρεις της αυθεντικής, μοναδικής πίτσας με χαρακτήρα, άρωμα και γεύση ένας είναι ο προορισμός…φυσικά, το Amano Pizza Rotolo στο αγαπημένο Λαύριο!