Στο μαγευτικό τοπίο της Αστυπάλαιας και λίγα μόλις βήματα από τη θάλασσα, βρίσκεται το Anassa Boutique Hotel. Ένα ξενοδοχείο “διαμάντι” που καταφέρνει να συνδυάζει με επιτυχία την τοπική παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Προσφέρει εγκαταστάσεις υποδοχής, καφέ-μπαρ και πισίνα ενώ οι σουίτες και τα δωμάτιά είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ευρύχωρα μοντέρνα μπάνια και ιδιωτικά μπαλκόνια θα προσθέσουν μια επιπλέον νότα χαλάρωσης στις διακοπές σας.
Κάθε σουίτα διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα στο μπαλκόνι, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Το Anassa Boutique Hotel θα σας προσφέρει την.. ανάσα που τόσο έχετε ανάγκη!
Ο κύριος Καμπούρης Δημήτρης, ιδιοκτήτης του Anassa Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, μιλάει αποκλειστικά στο Ciao.
Γιατί επιλέξατε να κάνετε την επιχείρηση σας στην Αστυπάλαια;
Πρώτον, γιατί είναι ο τόπος μας. Ο πατέρας μου κατάγεται από την Αστυπάλαια, και πάντα περνάγαμε τις οικογενειακές μας διακοπές εδώ. Οπότε η επιχείρηση ήταν η αφορμή για την επιστροφή στις ρίζες μας, σε ένα μέρος που συνδυάζει την οικογενειακή παράδοση με τις ξέγνοιαστες αναμνήσεις.
Ταυτόχρονα η Αστυπάλαια αποτελεί κι έναν συνεχώς εξελισσόμενο προορισμό, στον οποίο θέλαμε κι εμείς να συνεισφέρουμε με την εμπειρία και τη διάθεσή μας.
Τι είναι αυτό που κάνει το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίζει ώστε να σας επισκεφτεί κάποιος;
Ακριβώς αυτό που είπα παραπάνω, ο συνδυασμός της οικογενειακής μας παράδοσης με την τις ξέγνοιαστες εμπειρίες διακοπών. Το ξενοδοχείο μας είναι ένα project, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος πάνω σε αυτόν το άξονα. Σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες του έργου, Κωνσταντίνο Κομηνέα και Έλλη Συμεών δημιουργήσαμε μια ολιστική εμπειρία όπου συνδυάζονται τα φυσικά υλικά, η πέτρα, το ξύλο, οι σύγχρονες ανέσεις – υπηρεσίες, αλλά και τα στοιχεία της φύσης, το φως, η επαφή με το νερό, οι ήχοι της θάλασσας και του αέρα
Γιατί πιστεύετε ότι οι επισκέπτες πρέπει να δοκιμάσουν την κουζίνα του ξενοδοχείου σας;
Γιατί δεν είναι μια τυπική κουζίνα ξενοδοχείου, αλλά μια προσπάθεια να στηριχτούμε αποκλειστικά σε φρέσκα και ντόπια προϊόντα. Μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα, όπου για παράδειγμα τα λαχανικά παράγονται στο νησί και έρχονται φρέσκα από τον παραγωγό, τα τυριά από τα τοπικά παραδοσιακά τυροκομεία και τα ψάρια ή τα θαλασσινά κατευθείαν από το καΐκι.