Δύσκολες ώρες για την Γωγώ Μαστροκώστα
Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας μία ήρεμη καθημερινότητα με την κόρη και τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γωγώ […]
5 Δεκεμβρίου 2019 14:33
Ζαχαροπλαστείο – Catering
Το γνωστότερο και παλαιότερο ζαχαροπλαστείο στην περιοχή των Πατησίων ξεκινά τη διαδρομή του από το 1933 από τον Θεόδωρο Κοντοθανάση, ως γαλακτοπωλείο. Από το 1973, εκτός από το περίφημο γαλακτομπούρεκο, η φημισμένη «μελαχρινή» (καρυδόπαστα με σιρόπι, σαντιγί και αμύγδαλα) δίνει ώθηση και απογειώνει το ζαχαροπλαστείο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κόσμος από όλο το λεκανοπέδιο καταφθάνουν για να τη δοκιμάσουν.
Διαθέτει μεγάλη γκάμα γλυκών: crème brulee, cheesecake, σοκολάτες και σοκολατάκια, αλλά και ανατολίτικα γλυκά.