Παπαρίζου-Καψάλης: Έβαλαν εμπρός για το διαζύγιο!
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης δεν είναι πια μαζί εδώ και πολύ καιρό με τις τελευταίες πληροφορίες να επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. […]
24 Φεβρουαρίου 2025 16:39
Υπάρχουν μαγαζιά που σου λένε ότι αγαπάνε τη μπύρα και μαγαζιά που το αποδεικνύουν. Ε, λοιπόν, το επισκεφτήκαμε, το δοκιμάσαμε και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτό το μέρος είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της μπύρας!
Από την πρώτη στιγμή που περάσαμε την πόρτα, εντυπωσιαστήκαμε από το χώρο – ζεστός, ατμοσφαιρικός, γεμάτος μπυρο-ενθουσιασμό. Και φυσικά, η λίστα με τις μπύρες μάς άφησε άφωνους: 200+ ετικέτες απ’ όλο τον κόσμο! Ομολογούμε ότι δεν γνωρίζαμε πως η μπύρα έχει περισσότερες ετικέτες από το κρασί, αλλά το προσωπικό ήταν εκεί για να μας καθοδηγήσει. Και το έκανε με τρόπο που μας έπεισε ότι “όλοι πίνουν μπύρα”!
Ο άνθρωπος πίσω από αυτή την εμπειρία είναι ο κύριος Νάκης, ένας πραγματικός guru της μπύρας, με 25 χρόνια εμπειρίας. Δεν είναι απλά ένας ιδιοκτήτης – είναι ζωντανή εγκυκλοπαίδεια της ζυθοποιίας! Μας μίλησε για τις μπύρες, μας έδειξε ποια ταιριάζει στις γεύσεις μας και μας εξήγησε πώς έχει βοηθήσει πολλές μπυραρίες να ξεκινήσουν σωστά.
Αλλά το highlight της βραδιάς ήταν η καπνιστή μπύρα. Μας την έφεραν στο τραπέζι φλεγόμενη, κι όταν έσβησε η φωτιά, ακούμπησαν το ποτήρι στον καπνό πριν τη σερβίρουν. Το αποτέλεσμα; Ένα απολαυστικό καπνιστό άρωμα που έκανε την εμπειρία μοναδική! Για τους πιο ελαφριούς πότες, υπάρχει και η μπύρα με 2,6% αλκοόλ και αρώματα φρούτων, η οποία ήταν απίστευτα δροσιστική.
Αυτό το μέρος δεν είναι απλά μια μπυραρία – είναι κοινότητα. Με events, φοιτητικές βραδιές, live και εκδρομές σε ζυθοποιίες, καταφέρνει να δημιουργήσει μια πραγματική κουλτούρα γύρω από την μπύρα. Και ναι, κι εμείς το περάσαμε για franchise και ρωτήσαμε πού αλλού μπορούμε να τους βρούμε, αλλά προς το παρόν είναι μοναδικό – αν και κάτι ετοιμάζεται!
Η βραδιά μας ολοκληρώθηκε με απίθανα burgers, από φρέσκα ψωμάκια τοπικού φούρνου, ζυμωμένα μπιφτέκια και χειροποίητες σως που απογείωσαν τη γεύση.
Και μια τελευταία είδηση που μας κέντρισε το ενδιαφέρον: ο κύριος Νάκης ετοιμάζει ένα μη κερδοσκοπικό project με το όνομα Louis Pasteur, αφιερωμένο στον άνθρωπο που παστερίωσε την μπύρα, με στόχο να ενώσει ανθρώπους και πολιτισμούς μέσω της αγάπης για την μπύρα.