Oι περισσότεροι τα κράκερ τα τρώνε με βουτυράκι, άντε με μερικές ελίτσες και… τέλος. Όχι εγώ. Στην περίπτωσή μου -και επειδή είμαι και ολίγον υποτασική- τα θέλω αλλιώτικα. Είναι μάλιστα ιδανικά για πρωινό ή για σνακ ως μικρές, γλυκές μπουκίτσες. Εξηγώ: Αν θέλεις ένα διαφορετικό, ξεχωριστό πιάτε, πάρε τα κράκερ της αρεσκείας σου (ανάλατα ή μη), πρόσθεσε μέλι – όσο θες-, κομματάκια κακάο και μπανάνα κι έχεις ένα τέλειο πιάτο που γίνεται σε λιγότερο από τρία λεπτά.
TIP Αν θέλεις να βάλεις και κάποιο άλλο σιρόπι, είναι δικό σου θέμα. Το συγκεκριμένο «κοκτέιλ», πάντως, εμένα με γεμίζει ενέργεια για όλη την ημέρα. Με τέσσερα κράκερ, έχε το υπ’ όψιν σου, θα είσαι καλυμμένος για πολλές ώρες. Σίγουρα μέχρι το κυρίως «μαμ» ή το βραδινό σου.
EXTRA TIP Το μόνο ντεφό είναι πως στο γραφείο δεν μπορείς να το δημιουργήσεις. Μπορείς, όμως, αν έχεις μπρέικ και υπάρχει ψυγειάκι στο γραφείο σου να το φτιάξεις στην κουζίνα και να το απολαύσεις εκεί.
Ντονατέλλα Αδάμου