Στα λευκά και στα γήινα χρώματα ντυμένο το ανανεωμένο Canarino, με πράσινες πινελιές λουλουδιών και ιταλικό ταμπεραμέντο. O ιδιοκτήτης Γιάννης Πάσχος και ο σεφ Νικόλαος Χαρίτος, μας υπόσχονται μια γευστική βόλτα σε ένα περιβάλλον επηρεασμένο από την Πούλια της Ιταλίας αλλά και από την ιστορία και τους θησαυρούς της ελληνικής γης.
Απ’ την ανοιχτή κουζίνα του Canarino ξεκινούν καθημερινά τα μαγειρέματα, τα ζυμώματα οι ωριμάσεις και τα ξεφουρνίσματα αυτής της υπέροχης πίτσας που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψετε. Επίσης, το χειροποίητο βούτυρο με το ζεστό ψωμί, το προσούτο με το πεπόνι και την σπιτική πραλίνα φιστίκι αλλά και την πανζανέλα με την βουβαλίσια Μπούρατα και την φράουλα. Η συνέχεια δυνατή, ριζότο γεμιστά ή αλλιώς τα γεμιστά της μητέρας του σεφ, παστίτσιο με ουρά μόσχου τόνκα και φρέσκια τρούφα.
Τέλος, ο επίλογος θα είναι πάντα στο Canarino γλυκός όπως το κελάηδισμά του, μπανόφι και τιραμισού όνειρο!