Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
Συντάκτης: Συντακτική ομάδα
18 Φεβρουαρίου 2023 10:23
Η πρώην ηθοποιός Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη και ο σύζυγός της Ράφαελ Ελ Μποργκίνι δημιούργησαν το Floatland και το παρουσίασαν μπροστά στους επενδυτές του «Dragons’ Den».
Η Ζαρωνάκη συστήθηκε λέγοντας πως παλαιότερα υπήρξε ηθοποιός αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι πιο παρατηρητικοί, πάντως, αντιλήφθηκαν πως είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Χάρη Ρώμα στον Ant1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» και είχε υποδυθεί τη Λουκία.
Το Floatland, που παρουσίασε στους κριτές, είναι ένα ηλεκτροκινούμενο πλωτό νησί, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει -όπως ανέφεραν- μέχρι και τον Αντώνη Ρέμο προκειμένου να τραγουδήσει στη θάλασσα έχοντας το κοινό απέναντί του, στην αμμουδιά.
«Το ποσοστό που ζητάμε είναι το 10% για 50.000 ευρώ», ανέφεραν οι επιχειρηματίες.
View this post on Instagram
Το Floatland πωλείται περίπου 20.000 ευρώ, ενώ το κόστος δημιουργίας του κυμαίνεται από 10.000 έως 12.000 ευρώ, κάτι που οι επενδυτές της εκπομπής του ΑΝΤ1, βρήκαν πολύ υψηλό.
Οι Dragons’ ήταν αρκετά προβληματισμένοι και η Λιλή Περγαντά είπε: «Δεν ξέρω πόσο μπορεί να δουλέψει μια τέτοια ιδέα! Μπορεί να είναι ωραία, μπορεί να τραγουδάει ο Ρέμος και να ακούει το κοινό από την παραλία αλλά δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει πάρα πολλές παραλίες και πάρα πολλά λιμανάκια.
Αυτό, όπως είπε και ο Χάρης Βαφειάς, ίσως να είναι για χώρες μακριά από εδώ». Όπως ανέφερε, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 70% των ελληνικών θαλασσών λόγω του αέρα.
Τελικά, όλοι οι κριτές αποδείχθηκαν επιφυλακτικοί και δεν θέλησαν να επενδύσουν στο πρότζεκτ του ζευγαριού, γεγονός που προκάλεσε την απογοήτευσή τους.
Πάντως, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξουν άποψη σε περίπτωση που η Ζαρωνάκη και ο Ελ Μποργκίνι καταφέρουν να ρίξουν το κόστος της παραγωγής.
Στο πλαίσιο αυτό, τους παρότρυναν να στραφούν σε εργοστάσια της Κίνας, καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν πιο φθηνή πρώτη ύλη.