Η ταβέρνα Elia, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, ανάμεσα στα γραφικά καντούνια, είναι μια αυθεντική οικογενειακή επιχείρηση, όπου η αγάπη για το καλό φαγητό και τη φιλοξενία φαίνεται σε κάθε πιάτο. Στην κουζίνα πρωταγωνιστούν τα σπιτικά μαγειρευτά της μαμάς Αλεξάνδρας – κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ που γεμίζουν τον χώρο με αρώματα και γεύσεις από τα παλιά. Κι αν νομίζετε πως αυτά είναι αρκετά, περιμένετε να δοκιμάσετε τη σούβλα του μαγαζιού: το χοιρινό κοντοσούβλι λιώνει στο στόμα και προκαλεί… επικίνδυνη λιγούρα από την πρώτη ματιά.
Όσο για τους λάτρεις της θάλασσας, το ψητό χταπόδι στα κάρβουνα είναι ένα πιάτο που δεν πρέπει να χάσουν – καλοψημένο, αρωματικό και ιδανικό για να συνοδεύσει το κρασί σας. Μιλώντας για κρασί, η εμπειρία δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς ένα ποτήρι Κακοτρύγη, το παραδοσιακό κερκυραϊκό κρασί που συμπληρώνει τέλεια κάθε γεύμα