Οι απόλυτοι γαστρονομικοί προορισμοί με άρωμα Ιταλίας και τη σφραγίδα του αγαπημένου σεφ Salvatore Andolina, ιδιοκτήτη του “Enoteca da Salvatore” και “Sale Bianco”, που αγαπούν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων.
Δύο ιταλικά εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική ιταλική κουζίνα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και απίθανες συνταγές δια χειρός του Σικελού σεφ Salvatore Andolina.
Στο πολυτελές και με ξεχωριστή αισθητική “Enoteca da Salvatore” θα απολαύσετε όχι μόνο ιταλική, αλλά και διεθνή κουζίνα. Εκτός από χειροποίητα ζυμαρικά προτείνουμε να δοκιμάσετε εξαιρετικά πιάτα κρεατικών με κρέατα από Αμερική και Ιαπωνία. Γενικώς ο κατάλογος προσφέρει καλές επιλογές από κρέατα, premium κοπές και dry aged κρέατα. Συνοδεύστε με κρασί από την πλούσια κάβα.
Στο “Sale Bianco” θα δοκιμάσετε εκπληκτικό carpaccio, φυσικά πολλές ξεχωριστές γεύσεις σε pasta fresca και πρωτότυπες σαλάτες. Τα ζυμαρικά είναι το δυνατό σημείο της κουζίνας όπως και η λαχταριστή πίτσα. Η πλούσια λίστα ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα είναι εντυπωσιακή. Η φιλική ατμόσφαιρα και το ευγενικό σέρβις είναι μερικοί ακόμη λόγοι για να το επισκεφθείτε.