Το οικογενειακό οινοποιείο στη Λήμνο συνδυάζει με επιτυχία την παράδοση και την καινοτομία, παράγοντας κρασιά που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του νησιού και τη γαστρονομική του κληρονομιά. Στο οινοποιείο παράγονται λευκά, πορτοκαλί, ροζέ και κόκκινα κρασιά από τοπικές και ελληνικές ποικιλίες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη δημιουργία δύο εκδοχών ρητινίτη οίνου υψηλών αξιώσεων, τιμώντας μια αρχαία παράδοση της Λήμνου.
Με τη μέθοδο του εκτεταμένου skin contact για τα πορτοκαλί κρασιά και τις βιώσιμες καλλιέργειες, το οινοποιείο προσφέρει προϊόντα που αποτυπώνουν το παρελθόν, ενώ παράλληλα διαμορφώνουν το μέλλον του ελληνικού κρασιού.