Από το 2013 που λειτουργεί έχει μόνο ικανοποιημένους πελάτες.
Ένα εστιατόριο με βασικό υλικό το ξύλο και ζεστό περιβάλλον, που σε κερδίζει αμέσως με τις γεύσεις ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, το πολύ καλό σέρβις και την καταπληκτική jazz μουσική.
Από την ποικιλία του καταλόγου αξίζει να δοκιμάσετε τα χειροποίητα ζυμαρικά που είναι must, ψαρονέφρι με φιστικοβούτυρο, φιλετάκια κοτόπουλο με φινόκιο και πράσο πάνω σε χειροποίητα λαζάνια με συνοδεία πουρέ γλυκοπατάτας. Το μενού είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, τα πιάτα διαθέτουν αισθητική και τα υλικά είναι πάντα σωστά επιλεγμένα. Όσο για τις γεύσεις… απογειώνουν τον ουρανίσκο.
Μέρες και Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα κλειστά
Τρίτη -Παρασκευή 18.00-00.00- ΣΚ 12.00-00.00