Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε τα λαμπερά γενέθλια του γιου τους

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 15:29

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε τα λαμπερά γενέθλια του γιου τους

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους.

Το ζευγάρι είναι λάτρης του minimal, της φύσης και του boho στιλ και έτσι ήταν και το πάρτι του παιδιού τους.

Τα χρώματα που επικράτησαν ήταν τα γήινα σε συνδυασμό με μία ποικιλία έντονων χρωμάτων.

Ο μπουφές περιελάμβανε μπισκότα με ζαχαρόπαστα, σπιτικά ροφήματα, cupcakes.

Μερικοί από τους καλεσμένους που έδωσαν το παρών η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Avaskantira (@gavaskantira)

Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω θυμό μέσα μου, αλλά δεν έχω στείλει κανέναν στο νοσοκομείο»

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για τη δουλειά και τον χαρακτήρα του, την υποκριτική, την επικίνδυνη εφηβεία καθώς και για την οικογένειά του

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε πως πέρασε μια επικίνδυνη εφηβεία από τη στιγμή που χώρισαν οι γονείς του κι έπειτα. Του άρεσε να προκαλεί μικρά εγκεφαλικά στη μητέρα του.

Δεν είναι εύκολος σαν χαρακτήρας
«Δεν είμαι πολύ εύκολος άνθρωπος. Είμαι γλυκός, καλός, μου αρέσει να περνάνε καλά οι άνθρωποι δίπλα μου και να τους κάνω χαρούμενους. Είμαι και γελωτοποιός σπουδαίος, να κάνω καραγκιοζιλίκια, να δώσω συμβουλές. Αλλά είμαι πολύ ισχυρογνώμων, μπορώ να νευριάσω. Όταν νευριάζω το μόνο που δεν κάνω είναι να χτυπάω. Παλιότερα χτυπούσα φίλους μου, τσακωνόμουν. Τώρα δεν πλακώνομαι στο ξύλο. Εννοείται επιθετικότητα. Χαίρομαι που έχω θυμό μέσα μου. Τον έχω αξιοποιήσει και στη δουλειά μου. Ένας από τους λόγους που κάνω αυτή τη δουλειά είναι και αυτός. Γιατί αλλιώς μπορεί να ήμουν κανένας εγκληματίας. Το μάζεψα με ψυχανάλυση. Δεν χρειάστηκε να το πω. Το κατάλαβε ο άνθρωπος. Είναι μάλλον κάτι που το έχω από παιδί και νομίζω το έχω αξιοποιήσει κυρίως θετικά. Δεν έχω στείλει κανέναν άνθρωπο στο νοσοκομείο».

Ο χωρισμός των γονιών του και η δύσκολη εφηβεία
«Χώρισαν οι γονείς μου στα 13. Έγινε εκεί ένα ταρακούνημα καλό. Με πείραξε περισσότερο γιατί θα έπρεπε να αλλάξω γειτονιά. Μέναμε Χαλάνδρι και μετά πήγαμε αναγκαστικά Πλατεία Αμερικής. Μετακομίσαμε για οικονομικούς λόγους. Δεν μπορούσε να αγοράσει η μητέρα μου σπίτι στο Χαλάνδρι τότε. Εγώ αρνήθηκα στην τρίτη γυμνασίου να πάω στο σχολείο μου στην Πλατεία Αμερικής. Με το που έφτασα έβαλα τα κλάματα για κάποιον λόγο που δεν ξέρω. Γύρισα πίσω είπα στη μητέρα μου ότι θα πηγαίνω με τρένα και λεωφορεία στο Χαλάνδρι. Την απείλησα ότι θα σταματήσω το σχολείο.

Η μητέρα μου είναι μια διανοούμενη με δύο πτυχία, ήξερα τι έκανα. Δεν θα το επέτρεπε αυτό. Πήγαινα με ωτοστόπ, δεν την το είχα πει.13-14 χρονών έκανα ωτοστόπ και το πρωί και το βράδυ. Μπορώ να γράψω ένα βιβλίο για το τι μου έχει συμβεί. Από ταξιτζήδες που μου την πέσανε μέχρι ζευγάρια που θέλανε να κάνω ναρκωτικά στο σπίτι τους. Θυμάμαι ζευγάρι που ήθελε να πάμε σπίτι γιατί μάλλον ήθελε να πειραματιστούμε σεξουαλικά στα 14 μου. Μοτοσικλέτες που νόμιζα ότι πήγαιναν με 200 χλμ την ώρα. Στο Πεδίο το Άρεως θυμάμαι επίσης να με προσεγγίζουν για να πάμε να πιούμε πράγματα που δεν ήξερα τι είναι. Στη μαμά μου το είπα μετά. Μου άρεσε μάλλον να της προκαλώ συγκοπές. Συνήθως σε ανθρώπους που αγαπάω μου αρέσει ακόμα να τους σοκάρω».

Ο γάμος με τη Γεωργία Αβασταντήρα και οι …αχάριστοι καλεσμένοι
«Ήταν σαν μεξικάνικη φιέστα. Χόρεψα πάρα πολύ κι έβαλα μουστάκι. Περισσότερο πέρασα καλά και γέλασα. Ταυτόχρονα αισθανόμουν ότι θα αλλάξει η ζωή μου, γιατί ένας από τους λόγους που παντρεύεσαι είναι για να κάνεις και παιδί. Είχα πολύ κοντινούς ανθρώπους δίπλα μου, πολύ ωραία πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που δεν μου άρεσαν γιατί μπορείς να πάρεις ένα vibe ζήλιας από γνωστούς. Υπήρχαν άνθρωποι που ήρθαν στο γάμο μας και δεν μας έφεραν ένα δώρο. Αυτό το κρατώ»

«Είναι από άποψη ευαισθησίας για κάτι τέτοιο κι εγώ θυμάμαι. Οπότε μόνο αυτό με ξενέρωσε… Τα πολύ ωραία δώρα ήταν από φίλους μου, που δεν έχουν πολλά χρήματα… Σε καλούμε, έρχεσαι στην Τήνο, θα περάσεις καλά, θα σε ταϊσουμε, θα σε φροντίσουμε. Φρόντισέ μας λίγο κι εμάς. Το ήξερα ότι θα έρθουν κάποιοι και θα κάνουν αυτήν τη γυφτιά. Δεν το έκαναν φίλοι μου, ήταν γνωστοί».