Εδώ και 2 χρόνια στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης σε ένα ιστορικό, όμορφα ανακαινισμένο κτίριο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης, μια ομάδα εμπνευσμένων μαγείρων, άνοιξε το «Hoocut» και μας ξανασυστήνει το δικό μας διάσημο «πρόχειρο» φαγητό, το σουβλάκι. H πρώτη ύλη στο Hoocut, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Tα κρέατα προέρχονται από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Ο γύρος φτιάχνεται στο κρεοπωλείο, από λεπτοκομμένες φέτες κρέατος, ψιλοκόβεται με το ειδικά σχεδιασμένο μαχαίρι «mezzaluna» και ψήνεται τόσο όσο χρειάζεται για να είναι ζουμερός και πεντανόστιμος. Οι πίτες είναι χειροποίητες, ζυμώνονται καθημερινά από φρέσκια ζύμη, και ψήνονται στο αρτοποιείο μπροστά στα μάτια σας. Στο μανάβικο παραλαμβάνονται μόνο τα πιο φρέσκα λαχανικά εποχής και μυρωδικά. Αν προσθέσεις και το αριστοτεχνικό ψήσιμο, το αποτέλεσμα είναι ένα σουβλάκι ποιοτικό, βαθιάς νοστιμιάς, από την πρώτη ως την τελευταία μπουκιά.