Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
20 Φεβρουαρίου 2020 18:24
Η μακρά παράδοση στο κρέας ξεκινάει από το 1960 με τον παππού και τις παραδοσιακές συνταγές του, τις οποίες φρόντισε να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές. Σήμερα, στο εργαστήρι τους στην Αγία Παρασκευή (Αγίας Τριάδος 6) φτιάχνουν καθημερινά τις βέργες από κρέατα παραγωγής τους και τροφοδοτούν με την καλύτερης ποιότητας πρώτη ύλη τα μαγαζιά τους.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη από κοντοσούβλι: πρόβειο, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος.. οι βέργες είναι ατομικές και μπαίνουν στη φωτιά την ώρα της παραγγελίας. Επίσης, μπορεί να δοκιμάσετε κοκορέτσι και τυλιχτό του Χασάπη, δηλαδή μια μεγάλη σουβλακόπιτα με όποιο κοντοσούβλι θέλετε.