Οικονομάκου-Τσερέλα:Το επόμενο βήμα στη σχέση τους
7 μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και 5 μήνες μετά την δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να […]
20 Φεβρουαρίου 2020 18:24
Η μακρά παράδοση στο κρέας ξεκινάει από το 1960 με τον παππού και τις παραδοσιακές συνταγές του, τις οποίες φρόντισε να μεταλαμπαδεύσει στις επόμενες γενιές. Σήμερα, στο εργαστήρι τους στην Αγία Παρασκευή (Αγίας Τριάδος 6) φτιάχνουν καθημερινά τις βέργες από κρέατα παραγωγής τους και τροφοδοτούν με την καλύτερης ποιότητας πρώτη ύλη τα μαγαζιά τους.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη από κοντοσούβλι: πρόβειο, χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχαράκι γάλακτος.. οι βέργες είναι ατομικές και μπαίνουν στη φωτιά την ώρα της παραγγελίας. Επίσης, μπορεί να δοκιμάσετε κοκορέτσι και τυλιχτό του Χασάπη, δηλαδή μια μεγάλη σουβλακόπιτα με όποιο κοντοσούβλι θέλετε.