Η Βασίλισσα Ελισάβετ έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Με μίνι φόρεμα και… σταυροπόδι

Συντάκτης: Newsroom

12 Σεπτεμβρίου 2022 16:29

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Με μίνι φόρεμα και... σταυροπόδι

Από την ημέρα που πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ, χιλιάδες είναι τα αφιερώματα για την ζωή της. Τι έτρωγε, ποια ήταν τα χόμπι της, τα φορέματα που διάλεγε για τις επίσημες εμφανίσεις της και πολλές ακόμη πληροφορίες σχετικά με την ζωή της, τόσο ως βασίλισσα όσο και ως σύζυγος και μητέρα.

Mια φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδυκτύου τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα, μια φωτογραφία στη οποια βλέπουμε την Βασίλισσα Ελισάβετ έτσι όπως δεν τη έχουμε ξαναδεί.

Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία η οποία απεικονίζει την Βασίλισσα Ελισάβετ με μίνι φόρεμα. Βρίσκεται στο αεροπλάνο και διαβάζει εφημερίδα.

Ακόμη ένα αξιοσημείωτο της πόζας είναι το γεγονός, ότι, κάθεται σταυροπόδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gentlemen‘s Gram (@gentlemensgram)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το «Crown» σταματά τα γυρίσματα ως ένδειξη πένθους για τον θάνατό της

Τα γυρίσματα της σειράς «The Crown» σταματούν ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υπενθυμίζεται, ότι η σειρά του Netflix ακολουθεί τα γεγονότα και τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη DailyMail η παραγωγή αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα, ως ένδειξη πένθους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, μία μέρα αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε, ήταν προγραμματισμένο να γυριστούν οι σκηνές από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι. Το καστ και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας θα βρίσκονταν σήμερα στη Βαρκελώνη, την πόλη που είχαν επιλέξει οι δημιουργοί για να γυρίσουν τη σκηνή του ατυχήματος.

 

Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τη μέρα του θανάτου της βασίλισσας. Εκπρόσωπος του Netflix είπε: «Ως ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα στο “The Crown” ανεστάλησαν σήμερα. Τα γυρίσματα θα διακοπούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας».

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν από τη Μαγιόρκα την επόμενη εβδομάδα και να ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Κάρολος: Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, ανακηρύσσεται σήμερα βασιλιάς

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, της Ελισάβετ Β’, ο Κάρολος Γ’ ανακηρύσσεται επίσημα βασιλιάς σήμερα Σάββατο και ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο τελεί σε εθνικό πένθος.

Χθες βράδυ, για πρώτη φορά εδώ και 70 χρόνια, ακούστηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο ο βρετανικός Εθνικός Ύμνος με την αλλαγή στους στίχους «God save the King» (Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά).

Η εκδοχή αυτή που αναφέρεται σε άνδρα μονάρχη αντικαθιστά το «God save the Queen» (Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα), τον Ύμνο που ακουγόταν από την άνοδο της Ελισάβετ στον θρόνο το 1952.

Νωρίτερα χθες, στο πρώτο του διάγγελμα προς το έθνος, ο Κάρολος Γ’ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του στο πένθος για τη μητέρα του, ενώ δεσμεύτηκε πως θα ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Σήμερα το πρωί, το Συμβούλιο Διαδοχής θα συνεδριάσει στον παλάτι του Αγίου Ιακώβου και η ανακήρυξή του Καρόλου ως βασιλιά θα αναγνωσθεί δημόσια από τον εξώστη αυτής της κατοικίας.

Αργότερα, το Κοινοβούλιο θα ορκιστεί πίστη στον νέο βασιλιά και θα υποβάλει τα συλλυπητήριά του. Το απόγευμα, η πρωθυπουργός Λιζ Τρας και τα βασικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου θα γίνουν δεκτά από τον Κάρολο.

Ο Κάρολος Γ’ ανέρχεται στον θρόνο σε μια δύσκολη περίοδο, με το Ηνωμένο Βασίλειο να αντιμετωπίζει τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων σαράντα ετών, έχοντας αλλάξει τέσσερις πρωθυπουργούς σε έξι χρόνια.

Στα 73 του χρόνια, ο Κάρολος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία Βρετανός μονάρχης που ανεβαίνει στον θρόνο.

Χθες συναντήθηκε με την Τρας και περιέγραψε τον θάνατο της μητέρας του, της Ελισάβετ Β’, ως τη στιγμή που φοβόταν, σε έναν σύντομο διάλογο που μαζί της, ο οποίος απαθανατίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες. 

Η πρώτη συνάντηση της πρωθυπουργού με τον νέο μονάρχη της Βρετανίας πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την επιστροφή του Καρόλου στο Λονδίνο, από τη Σκωτία, με πλήθος κόσμου να τον υποδέχεται έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.