Ο “Αντώνης”, επάνω στο Καγιάνι δεν χρειάζεται συστάσεις. Γνωστός σε όλη την Λέσβο, αλλά και σε όλους τους καλοφαγάδες της Ελλάδας που τον επισκέπτονται μόλις πατήσουν το πόδι τους στο νησί.
Είναι εκεί από την δεκαετία του ‘90, ένα στολίδι, με εξαιρετική κουζίνα ταυτόχρονα. Και αν γνωρίσετε τον ίδιο θα καταλάβετε το γιατί. Επαγγελματίας, που ξέρει να προσεγγίζει τον πελάτη, με τρομερή στάση και άποψη για την κουζίνα του. Στο μαγαζί θα βρείτε φρέσκο ψάρι, αλλά και καλοψημένο κρέας.
Έχει μία μεγάλη ποικιλία από φαγητά. Το ξιδάτο μαγειρευτό χταποδάκι, τα παραδοσιακά ντολμαδάκια, τα σουγάνια και οι ντόπιοι μεζέδες από τα χέρια της κυρίας Αναστασίας, μαμάς του Αντώνη, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο μαρινάτος γαύρος, οι παστές σαρδέλες, η φάβα θα συνοδεύουν το ούζο και θα τρέφουν τη ψυχή και το στομάχι.
Δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο γνωστά ταβερνεία του νησιού. Πέρα από την κουζίνα του, θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία ντόπια ούζα και καλά επώνυμα κρασιά.
Κι όλα τα παραπάνω απολαμβάνοντας τη μαγική θέα στο πέλαγος, στις απέναντι ακτές και το Κάστρο της Μυτιλήνης.