Όσον αφορά στο αν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».
Νατάσα Καλογρίδη: «Με τον Αλ. Λυκουρέζο είμαστε φίλοι… καριοφίλι»
Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρέθηκαν μαζί μπροστά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήγε στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν», στην οποία συμμετέχει η ηθοποιός και άλλοτε σύντροφός του, Νατάσα Καλογρίδη.
Μετά το τέλος του έργου, η τελευταία μίλησε στους δημοσιογράφους και ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Λυκουρέζο.
Η Καλογρίδη έδειχνε αμήχανη και μάλιστα πολλές φορές διέκοψε τις δηλώσεις της.
«Ήταν εδώ και η μητέρα μου. Μάνα είναι μόνο μία. Φυσικά, ήταν εδώ ο κύριος Λυκουρέζος και κάποιοι άλλοι φίλοι», ανέφερε αρχικά η πρωταγωνίστρια.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον δικηγόρο και σημείωσε: «Φίλοι, καριοφίλι. Εννοείται μετράει η γνώμη του για εμένα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την τέχνη, έχει ασχοληθεί με την τέχνη.
Παιδιά, υπάρχει και το νευρικό γέλιο, γιατί μετά από μια παράσταση, θέλει λίγο να αποφορτιστείς. Θέλω ένα τρίωρο – τετράωρο να πω ότι κατέβηκαν οι ρυθμοί μου».
Όσο για την ηλικία της στη Wikipedia. όπου αναφέρεται ότι είναι 59 χρονών δήλωσε: «Υπάρχει αυτός ο εμμονικός κύριος, ποιος είναι αυτός δεν γνωρίζω, γιατί μπαίνει με διάφορα προφίλ. Δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.
Όταν ήμασταν σε σχέση με τον κ. Λυκουρέζο, γιατί τώρα είμαστε απλώς φίλοι, είχαμε στείλει μέιλ με την ταυτότητά μου, διορθώθηκε και έμπαινα κάθε εβδομάδα για να δω. Κάποια στιγμή είδα να γράφεται και πάλι ότι γεννήθηκα το 1963».
Η Αιμιλία Υψηλάντη, η Νατάσα Καλογρίδη και η Σάρα Εσκενάζη συναντώνται στη σκηνή του θεάτρου Αργώ, στο έργο «Η κυρία Κλάιν» του Νίκολας Ράιτ σε σκηνοθεσία της Χρύσας Καψούλη.
Τρεις γυναίκες και οι τρεις ψυχαναλύτριες, μια μάνα -η περίφημη Μέλανι Κλάιν- η κόρη της και η γραμματέας της περνούν μια νύχτα μαζί, στο Λονδίνο του 1934. O ξαφνικός θάνατος του γιου και αδελφού δημιουργεί άγριες συγκρούσεις, συνεχείς ανατροπές, ανταγωνισμό, ενοχές, πάθη.
Η «Κυρία Κλάιν» είναι η Βιεννέζα ψυχαναλύτρια Μέλανι Κλάιν, η σημαντικότερη της Ευρώπης, που έκανε πρωτοπόρες έρευνες στη νηπιακή και παιδική ψυχολογία και αμφισβήτησε έντονα τον Σίγκμουντ Φρόυντ, του οποίου υπήρξε μαθήτρια.
Το έργο γράφτηκε το 1988 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Εθνικό θέατρο της Αγγλίας.