Το εστιατόριο-ψαροταβέρνα, Kingfisher, δημιουργήθηκε το 1989, με τον πατέρα μου Γιώργο και τη μητέρα μου Ελένη να το λειτουργούν για αρκετά χρόνια. Ύστερα, το ανέλαβα εγώ, μαζί με τη βοήθεια των γονιών μου, όπου μπήκα στην κουζίνα και συνέχισα την παράδοση. Αργότερα, με την βοήθεια της γυναίκας μου και περιστασιακά του αδερφού μου, Σάββα, το Kingfisher, κατάφερε να γίνει ένα από τα καλύτερα εστιατόριο με φρέσκο ψάρι και πιάτα φτιαγμένα από αγνά υλικά. Το 2019, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και πήραμε βραβείο Κυπριακής Κουζίνας από το Αθηνόραμα, ενώ το 2020 μετακομίσαμε στο δικό μας ιδιόκτητο χώρο.
Στο μαγαζί θα βρείτε γευστικά πιάτα, παραδοσιακούς Κυπριακούς μεζέδες, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, μαγειρεμένα με αγνά υλικά αλλά και μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε!