Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
29 Νοεμβρίου 2018 19:45
Koρμός. Μα τι καταπληκτικό γλυκό. Τι νόστιμο. Εύκολο κιόλας. Έτσι τουλάχιστον διατείνεται -και τον πιστεύουμε γιατί το φτιάξαμε και μόνες μας- ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ Βασίλης Καλλίδης. Μόλις με έξι υλικά, μπορείς να φτιάξεις αυτόν τον σοκολατένιο κορμό και να εντυπωσιάσεις.
Υλικά
7 αυγά
8 κ.σ. κακάο
6κ.σ. άχνη
1 κ.γ. μπεκιν πάουντερ
για τη γέμιση:
500 ml σαντιγί
400 γρ κεράσια
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το κακάο και το μπέικιν. Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και το αλείφουμε με λίγο βούτυρο. Απλώνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 190 βαθμούς για 7-8 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω τη σαντιγί και τα κεράσια. Τυλίγουμε σε ρολό.