Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
27 Νοεμβρίου 2019 19:27
Η οικογενειακή επιχείρηση ΚΡΕ-ΠΑΠ ξεκίνησε από τον παππού μας Θεολόγο Παπαδόπουλο το 1947, ο οποίος έπειτα από σκληρή δουλειά εγαινίασε το πρώτο χασάπικο ΚΡΕ-ΠΑΠ στην Αγία Βαρβάρα.
Με την μεγάλη του εμπειρία και με το «μεράκι» του για το καλό κρέας «μπόλιασε» στη συνέχεια και τα τρία του παιδιά.
Το 1987 δημιουργήθηκε η οικογενειακή επιχείρηση ΚΡΕ-ΠΑΠ (Κρέατα Παπαδόπουλου) με τέσσερα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Δυτική Αττική.Λίγο καιρό αργότερα, ιδρύεται και οργανώνεται η «ΦΑΡΜΑ ΚΡΕ-ΠΑΠ», όπου εκτρέφονται μοσχάρια και πρόβατα ιδίας παραγωγής.
Σήμερα, η αγάπη για το επάγγελμα και η παράδοση συνεχίζεται με την τρίτη γενιά της οικογένειας με τους δύο Θεολόγους Παπαδόπουλους να ακολουθούν το παράδειγμα του παππού τους.
Για να ξεφύγουμε επιτέλους από τα συσκευασμένα με συντηρητικά κρέατα αμφιβόλου ποιότητος και φρεσκάδας.