Δύσκολες ώρες για την Γωγώ Μαστροκώστα
Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας μία ήρεμη καθημερινότητα με την κόρη και τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γωγώ […]
2 Απριλίου 2025 11:50
Ο Ευάγγελος Λαμπάκης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Κρητικό Εργαστήρι” μιλάει στο ένθετο “Γεύση” του Ciao magazine.
–Ποια είναι η φιλοσοφία της επιχείρησης και ποια τα προϊόντα της;
Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι η διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών σε χειροποίητες δημιουργίες προϊόντων ζύμης.
-Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν;
Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι οι αγνές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους, με αγάπη και μεράκι.
– Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
Ο κύριος στόχος είναι η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων μας με επιπλέον βελτιστοποίηση και εξέλιξη, ακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Επιπλέον η ανάπτυξη του πελατολογίου μας εντός και εκτός της Ελλάδος.
-Είστε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας;
Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αγάπη για την δουλειά μας, αλλά και ο σεβασμός και η συνέπεια στην εξυπηρέτησή των πελατών μας.
“ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ με ΜΑΛΑΚΑ*, εσύ δοκίμασες….”
“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της Οικογένειας Λαμπάκη”
“ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ
*ΜΑΛΑΚΑ (ΤΥΡΟΜΑΛΑΜΑ: ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ”