Ktima Akrani

31 Ιουλίου 2024 12:42

Ο Αντώνης και η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου ξεκίνησαν το 1996 να φυτεύουν γηγενείς και  διεθνείς ποικιλίες αμπέλου.

Τα πρώτα τους κρασιά εμφιαλώνονται το 2003, ενώ το 2007 καταφέρνουν να ενταχθεί η Κως στις Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις (ΠΓΕ) της Ελλάδας.

Η ολοκλήρωση ανέγερσης του οινοποιείου το 2004, σήμανε παράλληλα και την έναρξη υποδοχής φίλων του κρασιού, με πάνω από 700.000 επισκέπτες μέχρι στιγμής. Οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται   οινικές εμπειρίες  και συνδυάζουν τις ετικέτες του κτήματος με την τοπική γαστρονομία.