Εάν θέλεις να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία ιταλικών γεύσεων τότε είσαι στο σωστό μέρος.
Η φιλοσοφία του La Gratella είναι συγκεκριμένη: «φρέσκα και χειροποίητα». Η επιλογή των καλύτερων υλικών αποτελεί μία από τις βασικές αξίες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας. Οι περισσότερες πρώτες ύλες, έρχονται απευθείας από Ιταλία, ενώ τα ζυμαρικά και οι σάλτσες είναι χειροποίητα.
Στο menu θα βρεις ιδιαίτερα ορεκτικά για να ξεκινήσεις το γεύμα σου. Για τους λάτρεις των ζυμαρικών, διαφορετικές εκδοχές pasta, με «πειραγμένες» συνταγές οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν. Ξεχωρίσαμε το Fettucine nere con spigola e zucchine , τις εντυπωσιακές Orchidee nere con gamberi e aragosta και τα Panzerotti con formaggi e pere.
Η 12ετής εμπειρία του κ. Πανταζή Αντώνη στην ιταλική κουζίνα, το πάθος του για την ιταλική κουλτούρα και η αγάπη του για το ιταλικό κρασί, τον οδήγησαν στην δημιουργία μίας «οικογένειας» ιταλικών εστιατορίων με πρωταγωνιστές το Totonno, το La Gratella στο Ναύπλιο και στο Χαλάνδρι και το Zinfandel που πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του στο Χαλάνδρι και το Il Porto επίσης στο Ναύπλιο.
Must Try
Δεν θα έχεις ζήσει την πραγματική εμπειρία του εάν δεν δοκιμάσεις αυθεντική ναπολιτάνικη pizza. Λεπτή ζύμη με πιο χοντρό γείσο, ζουμερή και αέρινη, που ωριμάζει για 72 ώρες. Η Mortadella e pistachio και η Il Bastardo για τους λάτρεις των πικάντικων είναι must try.
Ομήρου 16, Χαλάνδρι
210 6851200
Fb.: La Gratella Athens
Insta : lagratellatrattoria