Λαμπερό πρόσωπο με νέες θεραπείες
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΠΕΡ ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Η πλαστική χειρουργική αποτελεί επιστημονικό κλάδο της Ιατρικής που έχει ως  αντικείμενο την απόδοση αρμονικού σχήματος στις γραμμές του προσώπου και του  σώματος.  Η  αισθητική πλαστική χειρουργική εξειδικεύεται στη βελτίωση της εμφάνισης  του ατόμου με στόχο την θωράκισή του απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Τι επιλέγουμε; Ο λόγος στον εξπέρ. Και μετά αποφασίζουμε. 

Ο Γεώργιος Βασιλικός εξηγεί τα πάντα όλα

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Βασιλικός  μάς εξηγεί τον τρόπο βελτίωσης του σχήματος του προσώπου και της διατήρησης της νεανικής του όψης. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών και επίτιμος διδάκτωρ του  Καθολικού Πανεπιστημίου Λεούβεν (Leuven ) στο Βέλγιο , αποκαλύπτει ότι η γεωμετρική αντίληψη του πλαστικού χειρουργού είναι το βασικότερο στοιχείο για την άψογα αισθητική διαχείριση του σχήματος του προσώπου.

Οι ενέσιμες θεραπείες πραγματοποιούνται πολύ συχνά , χωρίς πάντα το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και αυτό οφείλεται στην χωρίς σχεδιασμό , παρορμητική  έγχυση.

Ο πλαστικός χειρουργός οφείλει με συγκέντρωση  να   «φωτογραφίζει» την προσωπικότητα  του ατόμου που έχει απέναντί του , μέσα από το πρόσωπό του . Οι κυρίες και οι κύριοι που τολμούν  αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι ασθενείς . Είναι άτομα με φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση που επιθυμούν να σμιλεύσουν την  δημόσια εικόνα τους  .

Η συχνότερα απαντώμενη μέθοδος  ενέσιμης θεραπείας προσώπου είναι η χρήση των  fillers. Τα fillers κυρίως υαλουρονικά, μπορούν να αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο του δέρματος για να γεμίσουν οι ρυτίδες ή να ενισχυθούν  τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν συνήθως απαλές ή βαθιές ρυτίδες, πτυχές και ουλές στο πρόσωπο. Ανάλογα με τον τύπο και τη μέθοδο έγχυσής τους , μπορούν να προσθέσουν όγκο, για παράδειγμα στα ζυγωματικά ή το πηγούνι και να  ενισχύσουν τα χείλη με άκρως  εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Υπάρχουν βαθμίδες πυκνότητας των fillers, για να γεμίσουν τα διάφορα σημεία του προσώπου,  αφού κάποια  σημεία είναι πιο σκληρά και άλλα πιο μαλακά.  Ο πλαστικός   θα πρέπει να αποφασίσει τι και πόσο θα χρησιμοποιήσει  ,ανάλογα με την όψη του δέρματος και την γεωμετρική του εμφάνιση .

Η επανάσταση

Η επανάσταση στο ενέσιμο υλικό είναι η χρήση  αυτόλογων βλαστικών κυττάρων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από λήψη τους από το λιπώδη ιστό και να χορηγηθούν ακολουθώντας διεθνή  πρωτοκόλλα αναγεννητικής ιατρικής. Η θεραπεία αυτή πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια σε διάσημα κέντρα της Ευρώπης  και  έχει εκπληκτικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Στο πρόσφατο κλειστό συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής στο συνεδριακό κέντρο των Βρυξελλών ( Brussels expo )  συζητήθηκε έντονα η αποτελεσματικότητα της χρήσης αυτόλογων βλαστικών κυττάρων σε περιπτώσεις έντονης καταπόνησης του προσώπου κυρίως του γυναικείου φύλου.

Το πρωτόκολλο που ακολουθείται είναι διήμερη  ή τριήμερη ενέσιμη θεραπεία  με προετοιμασία προσώπου, σε συνεργασία με τον  αισθητικό σύμβουλο  του υποψηφίου προς θεραπεία.

Ο δρ Γιώργος Βασιλικός δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη συμβουλευτική αισθητική πλαστική και κυρίως στον σχεδιασμό προσώπου.

 

                                                               Δρ Γεώργιος Βασιλικός

                                                                Πλαστικός χειρουργός

                                                    Τηλ. Επικοινωνίας:210 7229193

                                                                          Κύπρος :  0035799667753

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *