Maison Muse Hotel

16 Σεπτεμβρίου 2024 14:14

Ένα παλιό καπεταναίικο νεοκλασικό μετατράπηκε πρόσφατα σε ένα κομψό boutique hotel, το οποίο αξίζει να επιλέξετε για τη διαμονή σας στην πανέμορφη Ύδρα. Το ολοκαίνουργιο Maison Muse Hotel είναι ένα μοναδικό  καταφύγιο στην καρδιά της ιστορικής παλιάς πόλης της Ύδρας, 3 λεπτά από το γραφικό λιμάνι του νησιού.

Διαθέτει 10 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που συνδυάζουν μοναδικά την παραδοσιακή γοητεία με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας χαλάρωση και αναζωογόνηση. Με θέα τον πανέμορφο οικισμό της Ύδρας και το γαλάζιο του Αργοσαρωνικού, τα δωμάτια και οι σουίτες είναι προσεκτικά επιπλωμένο και εξοπλισμένα με όλα τα facilities που θα κάνουν τη διαμονή σας μοναδική.

Ξεκινήστε τη μέρα σας στο Maison Muse με ένα απολαυστικό πρωινό, που περιλαμβάνει φρέσκα, τοπικά υλικά που αποτίουν φόρο τιμής στις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Ύδρας. Χαλαρώστε την όμορφη αυλή, κολυμπήστε στην φιλόξενη μίνι πισίνα, απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό και χαρείτε την αυθεντική φιλοξενία και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του πολυτελούς Maison Muse Hotel.