Η διατροφή της Μαρί Σαντάλ για να παραμένει σταθερή στα κιλά της
Η Μαρί Σαντάλ είναι η σύζυγος του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου Γλύξμπουργκ και μία από τις πιο κομψές γυναίκες της οικογένειας.
Είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και προσέχει πολύ την εικόνα της, ενώ πάντα οι εμφανίσεις της συζητιούνται αφού είναι στιλάτες και περιποιημένες. Η ίδια καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όσο και με το καλλίγραμμο κορμί της.
Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε τι είναι η διατροφή “F-Factor” που ακολουθεί η Μαρί Σαντάλ για να διατηρεί το κορμί της στα 54 της χρόνια, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!
Εικόνα
Μαρί Σαντάλ: Τι είναι η διατροφή “F- Factor” που ακολουθεί για καλλίγραμμο κορμί
Η Μαρί Σαντάλ προσέχει την εμφάνιση της και αυτό φαίνεται από τις υπέροχες αναλογίες που κατέχει στα 54 της χρόνια.
Η γνωστή συγγραφέας και σχεδιάστρια ρούχων ακολουθεί τη διατροφή “F-Factor” ή “παράγοντα F”, η οποία στοχεύει τόσο στην απώλεια βάρους, όσο και στη βελτίωση της υγείας.
Το κύριο συστατικό της διατροφής αυτής είναι ότι περιλαμβάνει φυτικές ίνες, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να παρέχουν στο σώμα το αίσθημα της πληρότητας, περιορίζοντας την όρεξη και τις ανεπιθύμητες λιγούρες.
Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη διατροφή λειτουργεί για τη Μαρί Σαντάλ, αφού το δέρμα και το σώμα της είναι υγιή και λαμπερά. Φυσικά ενισχύει την προσπάθεια της με συστηματική γυμναστική, ποδήλατο και τρέξιμο.
Να αναφέρουμε επίσης πως οι ενήλικες γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν ημερησίως περίπου 28 γραμμάρια φυτικές ίνες.
Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, είναι: τα σμέουρα, το αχλάδι, το μήλο, η μπανάνα, το πορτοκάλι, τα σπαγγέτι ολικής άλεσης, οι σταρένιες νιφάδες ολικής άλεσης, το καστανό ρύζι, η φάβα, οι φακές, τα μαύρα φασόλια, η αγκινάρα, ο αρακάς, το μπρόκολο και τα αμύγδαλα.