Είναι από τους παίκτες του Masterchef 5 που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει στρέψει όλα τα φλας πάνω του. O Τζιοβάνι Σκαράτζι είναι από τους πλέον αγαπητούς διαγωνιζόμενους στο ριάλιτι μαγειρικής. Τόσο για το ήθος του όσο και για τις μαγειρικές του ικανότητες.
Μετά από τόσους μήνες μέσα στο παιχνίδι, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζιοβάνι φόρεσε για πρώτη φορά τη μαύρη ποδιά. Ενδεικτικό των δυνατοτήτων του και της σταθερής πορείας που έχει μέσα στον διαγωνισμό. Τι τον έφερε στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στο MasterChef;
O Τζιοβάνι είναι ‘ερωτικός μετανάστης’!
Ο ίδιος, μεγαλωμένος από μικρός στην Ιταλία, εγκατέλειψε τα πάτρια εδάφη για χάρη μιας Ελληνίδας. Μαζί της έχει πλέον μια μικρή κόρη, που όπως δηλώνει, είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του. Εκτός από την κόρη του φυσικά, μεγάλη αδυναμία έχει στα αμύγδαλα και προφανώς στα ζυμαρικά, ως σωστός Ιταλός!
Ο Τζιοβάνι, από μικρός έχει μεγαλώσει μέσα σε κουζίνες, μυρωδιές από φαγητά και κατσαρόλες. Οι γονείς του εξάλλου είχαν εστιατόριο στο Μπάρι της Ιταλίας, με τον Τζιοβάνι να αναλαμβάνει από μικρός δουλειά εκεί.
Πέρα από τις αναμφισβήτητες μαγειρικές του ικανότητες, ο Τζιοβάνι έχει προκαλέσει αίσθηση με τον χαρακτήρα του.
Σε αντίθεση με πολλούς συμπαίκτες του, ο ίδιος δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε καμία αντιπαράθεση, ίντριγκα ή παρασκηνιακή συζήτηση. Όλα αυτά φαίνεται πως είναι πολύ μακριά από τον ίδιο και τις αξίες του.
Ο Τζιοβάνι ζει και εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ρόδο, όπου έχει ανοίξει το δικό του μπιστρό εστιατόριο, με το όνομα ‘Sole Giaguaro’. Πολλοί ψάχνουν το επίσημο προφίλ του στο Instagram και δεν το βρίσκουν. Λογικό, καθώς ο ίδιος δεν έχει προσωπικό λογαριασμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες του.
Το εστιατόριο που διατηρεί με την σύζυγο του, στον Λαχανιά της Ρόδο, έχει λογαριασμό στο instagram και εκεί υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες. Μάλιστα, το ότι η πανδημία έβαλε φρένο στην λειτουργία του, ήταν ένας από τους λόγους που πήρε την απόφαση να μπει στο MasterChef.
https://www.instagram.com/p/BpwkEqJBtiL/?utm_source=ig_web_copy_link