Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
10 Μαΐου 2021 16:45
Masterchef: 5 masterchefs απαντούν στην ερώτηση «Τελικά πόσο σου άλλαξε τη ζωή;»
“Επέστρεψα μόνιμα στην Αθήνα, μετά το Άμστερνταμ, και επαγγελματικά τα πράγματα έχουν μόνιμα ανοδική πορεία, κάτι το οποίο με γεμίζει πολύ και με ευχαριστεί”
“Είμαι πραγματικά ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα μια ακόμα χρονιά. Για εμένα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Η δουλειά μου εκεί είναι ότι, σε συνεννόηση με τη δημιουργική ομάδα, προσαρμόζουμε τα ζητούμενα των δοκιμασιών, τη δημιουργία των πιάτων, τις προμήθειες των πρώτων υλών και γενικά την επίβλεψη σε ό,τι αφορά το κομμάτι της μαγειρικής. Είναι ωραία πρόκληση για εμένα, γιατί καλούμαι να κάνω κάτι διαφορετικό και συγχρόνως δημιουργικό με το δικό μου τρόπο”
“Μου έδωσε σίγουρα πολλές όμορφες στιγμές, γνώση αλλά και φίλους που έχω κρατήσει μέχρι και σήμερα, όπως ο Σάββας. Αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έναν
chef που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ πριν μπω στο διαγωνισμό, στο “Feedέλ Asador” στη Γλυφάδα”
“Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό. Και γι’ αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους. Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα. Γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από το διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή”
“Ένα από τα προνόμια μετά το “MasterChef” είναι η αναγνώριση που υπάρχει και η δυνατότητα που σου δίνεται, έτσι ώστε να δείξεις τη δουλειά σου και να υπάρχουν προτάσεις συνεργασίας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε τηλεοπτικό. Βέβαια, παίζει ρόλο ο χαρακτήρας μας, η συμπεριφορά μας αλλά και η μαγειρική μας ικανότητα και εξέλιξη”. Είπαν στον Τηλεθεατή.