Τι κάνει ο φιναλίστ του Masterchef 5 στη Μύκονο; Ο Διονύσης Σαρακίνης εξαργυρώνει την επιτυχημένη πορεία του στο ριάλιτι μαγειρικής. Η οποία του ανοίγει νέες πόρτες στην επαγγελματική του πορεία.
Ο Διονύσης Σαρακίνης με αναρτήσεις του στο Instagram αποκάλυψε το νέο εστιατόριο στο οποίο έπιασε δουλειά. Ο φιναλίστ του Masterchef 5 δεν έχασε καθόλου χρόνο και άρχισε άμεσα να βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια του.
Με αναρτήσεις του στα social media αποκάλυψε το νέο εστιατόριο στο οποίο εργάζεται. Και θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τις μαγειρικές του ιδέες και τα φιλόδοξα πλάνα του.
Βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Koursaros. Εκεί ως sous chef θα έχει την ευκαιρία να δείξει το μαγειρικό του ταλέντο και την φαντασία που κρύβεται στα πιάτα.
Το γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου ειδικεύεται στην μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, με έφεση κυρίως στο ψάρι και τα θαλασσινά.
Η επιλογή της Μυκόνου για καλοκαιρινή περίοδο, σε high end εστιατόριο μάλιστα, είναι μια κίνηση που επιλέγουν αρκετοί chefs. Η ζήτηση και η κίνηση σε τέτοιες περιοχές το καλοκαίρι είναι καταλυτικοί παράγοντες για να γίνουν προορισμός πολλών. Προτού πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τις μεγάλες πόλεις τον χειμώνα!
https://www.instagram.com/p/CQbctYKgIwi/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CQjFx2cJNUN/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CQgxLDrAdrk/?utm_source=ig_web_copy_link