Η Ρώπα ανοίγει πόλεμο με Λάλα!
Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος την Κυριακή 17/11. Η γνωστή ηθοποιός, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της […]
17 Φεβρουαρίου 2021 18:45
Μπορεί το όνομα Κάρλος Μαλντονάντο να μην σου λέει τίποτα. Δικαιολογημένα. Εκτός αν παρακολουθείς φανατικά το ισπανικό MasterChef. Πίσω στον Απρίλιο του 2015, ο σεφ Maldonado είχε κερδίσει την τρίτη σεζόν του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής. Σχεδόν έξι χρόνια μετά, επιβεβαίωσε με τον πιο πειστικό τρόπο γιατί συνέβη αυτό.
Το εστιατόριο Raices στην κωμόπολη Talavera de la Reina του Τολέδο, του οποίου ηγείται της κουζίνας, κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin.
Ο ίδιος είναι γέννημα-θρέμμα της Ταλαβέρα οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί εκεί. Μεγάλωσε εκεί και πάντοτε αναζητούσε τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. Τελικά, βρήκε το δρόμο στην μαγειρική, υπηρετώντας μία ‘hooligan cuisine’, όπως ο ίδιος αρέσκεται να λέει – κάτι ανάμεσα στο φαγητό του δρόμου και την υψηλή γαστρονομία.
Αμέσως μετά τη νίκη του στο MasterChef, πήρε το πρώτο τρένο και έφυγε για την χώρα των Βάσκων. Στο Basque Culinary Center έβαλε τις βάσεις για το επόμενο βήμα στην πορεία του. Και πράγματι, τα κατάφερε. “Ξέρεις, μιλάμε πια για την Μέκκα της γαστρονομίας. Ήμουν σίγουρος πως εκεί θα μάθω πολλά και θα εξελιχθώ” αναφέρει μεταξύ άλλων στο Esquire.