Γλύτωσε από θαύμα ο Μιχάλης Μητρούσης
Εντός της ημέρας θα χειρουργηθεί ο Μιχάλης Μητρούσης που τραυματίστηκε χθες Κυριακή, σε τροχαίο στη Συγγρού. Ο ηθοποιός έχει υποστεί κάταγμα έξω σφυρού. Πρόκειται για ένα ήπιο κάταγμα, ωστόσο, όπως […]
16 Φεβρουαρίου 2022 00:38
Αφήνει την εργένική ζωή και ζει τον απόλυτο έρωτα, όπως λέει σε κάθε ευκαιρία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου λοιπόν, αφήνει την εργένικη ζωή και ολοκληρώνει την ευτυχία του με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγλαρι έχει ετοιμάζει ένα μοναδικό σκηνικό και ένα ακόμη θα δούμε στον γάμο τους.
Ο αρραβώνας θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει έναν αρραβώνα υπερπαραγωγή, με το πρόγραμμα της ημέρας εκείνης να είναι αρκετά φορτωμένο.
Το πρωί της Τρίτης 15/2, μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της αγαπημένης του Ιλάειρας Ζήση.
Προτεινόμενη ώρα άφιξης των καλεσμένων στον Άγιο Κωνσταντίνο: 14.00
Στο πατρικό της Ιλάειρας: Μακιγιάζ νύφης στις 15.00, χτένισμα νύφης στις 16.00, ντύσιμο νύφης στις 17.30, ντύσιμο γαμπρού στις 18.00.
Στην ταβέρνα των γονιών της Ιλάειρας: Ψήσιμο αρνιών στης πλατεία από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ
Στο εστιατόριο του αρραβώνα: Προσέλευση καλεσμένων στην δεξίωση από τις 18.00 μέχρι τις 19.30.
Άφιξη ζευγαριού έξω από το εστιατόριο (πομπή 3 αυτοκινήτων με συγγενείς) στις 19.30. Πυροτεχνήματα στις 19.30, αερόστατα με φωτιές στις 19.35
Οι ιερείς ευλογούν τις βέρες και ο πατέρας της νύφης τις περνάει στο ζευγάρι στις 19.45.
Άνοιγμα σαμπάνιας και κόψιμο τούρτας από το ζευγάρι στις 19.50.
Διαδικασία στολίσματος/πλουμίσματος ζευγαριού με κοσμήματα από τους γονείς – παππούδες- συγγενείς: 20.00-20.15.
Καλωσόρισμα – τραγούδι και χορός από το ζευγάρι: 20.15- 20.30.
Χαιρετισμός ζευγαριού από το κοινό: 20.30- 21.00.
Σερβίρισμα φαγητού: 20.30-21.00
Όσον αφορά στο μενού που θα σερβιριστεί στον αρραβώνα, αυτό θα περιέχει: Σπιτική τυροκαυτερή, ποικιλία με ψωμάκια, παντζαροσαλάτα με ξινόμηλο, φέτα ψητή με ντομάτα και πιπεριά, σαγανάκι, φλογέρες, τυροκροκέτες, πατάτες φούρνου, τυρόπιτα με βαρελίσιο τυρί και ανθότυρο, σπανακόπιτα, μουσακάς με μελιτζάνα, κοκορέτσι, αρνί ψητό και για επιδόρπιο τούρτα και παραδοσιακά γλυκά.